Enciklopedije koje morate dodati u vašu biblioteku!

Enciklopedije koje morate dodati u vašu biblioteku!

To što znamo je kapljica, to što ne znamo je more, rekao je Isak Njutn prepoznavši da znanje nikada nema kraj i da ga može i treba dopunjavati i obogaćivati tokom čitavog života. A kako je ove godine sezona letovanja na pauzi, zašto ne iskoristiti priliku i istražiti more znanja. I to za neuporedivo manje novca – štedite finansijski, a obogaćujete se duhovno. Upravo zato je online knjižara Knjige na dlanu za vas pripremila veoma bogatu ponudu knjiga po sjajnim cenama. Pored široke ponude fikcije koja se uvek traži, na posebnoj akciji su dečije enciklopedije i enciklopedije za odrasle. U suštini, pripremljeno je za svakog po nešto, da ovo iznuđeno leto provedeno na što bolji, produktivniji i zanimljiviji način.

Enciklopedije

 

Dečije enciklopedije za lepše odrastanje

 

Decu treba zainteresovati za čitanje i sticanje novih znanja od najmanjih nogu. Prema mnogim priznatim pedagoškim istraživanjima, deca od najranijeg doba pa sve do neke četvrte ili pete godine najbrže, najefikasnije i najlakše upijaju i uče nova znanja. Dečije enciklopedije koje su obeležile najraniju mladost mnogih od nas jesu između ostalog i 1000 zašto 1000 zato. Ova neprevaziđena knjiga predstavlja veliki leksikon znanja, ne samo za decu, već i za odrasle. Među koricama ove enciklopedije pronaći ćete sve što može zanimati vas i vašu decu jer ova sveznajuća knjiga obrađuje sve oblasti nauke, prirode, istorije, umetnosti, sporta i zabave kroz vekove. Još jedna sjajna zbirka enciklopedija jeste i Enciklopedija početnica za veći raspon godina počevši od četiri godine pa sve do dvanaest.

 

Iz veoma bogate ponude u pogledu enciklopedije za najmlađe knjižare Knjige na dlanu treba takođe izdvojiti i zbirku Enciklopedija za decu koje su podeljene na nekoliko tematskih oblasti – ljudsko telo, planeta Zemlja, svemir i životinje.

 

Tu je nešto i za ‘veliku decu’ – enciklopedije za odrasle

 

To što više niste deca, ne znači da treba da prestanete da prestanete da čitate i nadograđujete i oplemenjujete sebe kao osobu. A to je mnogo lakše kada drugi poput Knjiga na dlanu misle na vas kroz sjajne akcije koje će vam poboljšati i ulepšati ovo zaista nesvakidašnje leto. Enciklopedije za odrasle postale su ponovo hit u svetu, a tako i među domaćom publikom. Može se slobodno reći da je znanje ponovo u modi, a da se ljudi sve više odlučuju da umesto neke nove krpice pak odaberu neku zanimljivu knjigu. To i ne treba da čudi kada su trenutno zaista više nego povoljne cene i akcije, pogotovo kada su u pitanju enciklopedije za odrasle.

 

Naime, trenutno je hit akcija od čak 5 enciklopedija za samo 999 dinara! U pitanju je popust i ušteda od čak 3 hiljade dinara za komplet knjiga koji sadrži enciklopedije o ribama i vodozemcima, beskičmenjacima, biljnom svetu, evoluciji i genetici, kao i o svemiru. Ove knjige vas same zovu da ih istražite kroz mnoštvo novih podataka i informacija, zadivljujućih slika i ilustracija.

 

Online knjižara Knjige na dlanu se zaista potrudila da napravi prilično bogatu i raznovrsnu ponudu za sve, kako mlađe tako i nešto starije, koji žele da obogate svoju biblioteku i sebe kao ličnost. Zato nema razloga za čekanje, već na najbolji način iskoristite sjajne popuste i akcije.

Povratak na vrh

Knjige na dlanu

Uspešno ste dodali artikl u korpu!

Knjige na dlanu

knd newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Budite u toku sa svim akcijama, popustima i novostima sa našeg portala.