Akcija!

Pingulingo

9380,00 RSD4690,00 RSD

Broj strana: 185
Jezik: Engleski
Godina izdanja: 2017
ISBN: 978-961-7027-10-58
Težina: 220 g
Autor: Aaron Stone

Pingulingo

Pingulingo

Naučite engleski jezik iz vlastitog doma na najlakši mogući način!
Postanite stručnjak za engleski jezik u samo 30 dana!

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete putem linka koji ćete dobiti uz knjigu.

Opis ponude

  • Učite kad god i gde god želite
  • Savladajte jezik bez obzira na dob ili predznanje
  • Budite uvek motivisani za učenje
  • Ne morate trošiti novac i vreme na kurseve

Tajna je u Pingulingo programu sa posebno osmišljenim lekcijama koje će vam omogućiti da naučite engleski jezik bez puno muke. Svaka lekcija uključuje kombinaciju novih reči kao i primer korišćenja istih u rečenici.

Pingulingo je knjiga koja omogućuje brzo i lako usvajanje engleskog jezika. To je jedinstveno oruđe pomoću kojeg svako može, bez obzira na dob ili predznanje, naučiti engleski jezik i ispuniti svoje snove.

Iskoristite priliku da na zanimljiv i jednostavan način samostalno u udobnosti svog doma za 30 dana potpuno savladate engleski jezik. Bez dodatnih troškova, testiranja, profesora ili specijalizovanih udžbenika.

Ova metoda podstiče pamćenje, brže usvajanje novog znanja (oko 270 novih reči za manje od 2 dana) i usporava zaboravljanje stečenog znanja do 5 puta. Sve što trebate je ujutro i naveče pregledati lekcije koje su po planu predviđene za taj dan. I to je to.

Nakon 2 nedelje  ćete koristiti jezik na srednjem nivou težine bez problema i blokada. Opušteno ćete se moći upustiti u konverzaciju sa bilo kojim strancem.

Dobijte Pingulingo knjigu i naučite engleski u vlastitom domu!