Pravila nagradne igre

Tocak srece 

*Gemifikacija pod nazivom ,,Nagradna igra točak na sreću” nije dizajnirana kao klasična nagradna igra i samim tim ni pod jednim kriterijumom ne potpada ni pod jedan važeci zakon Rebuplike Srbije vezan za igranje igara na sreću. 

,,Točak sreće” je projekat zabavnog karaktera koji kao deo marketinške kampanje ima za cilj  sakupljanje i konvertovanje lidova. 

Cilj igre je da kroz zabavan način korisnici daju saglasnost za primanje promotivnog sadržaja, pazljivo odabranog tako da pomogne krajnjim subscriberima (igračima) u sužavanju izbora prilikom kupovine knjige, sa ciljem da subscriberima uštedi vreme prilikom odabira omiljene knjige ili grupe knjiga sa sajta knjigenadlanu. 

Svi učesnici u nagradnoj igri imaju jednaka prava. Ni jedan igrač nagradne igre ne može biti oštecen, a igra je koncipirana na način da  pored toga sto svaki igrač ima jednaka prava, igrači imaju i jednake mogućnostI da nagradu i osvoje. 

Nagrade su iste za svakog igrača, tako da je u tom smislu svaki igrač siguran da ima jednake šanse i da ce svaki igrač dobiti istu nagradu, jer nagrade su iste za sve, što znači da se ne razlikuju u pogledu vrednosti. Ni jedan igrač ne može biti izuzet iz ovog pravila. Ne postoje posebne pogodnosti u pogledu vrednosti osvojene nagrade niti u bilo kom drugom pogledu. Svi igrači daju saglasnost sa  svim pravilima bez izuzetka.

Jednakost u svakom pogledu prlikom  igranja  nagradne igre ,,Točak na srecu“, omogućena je zbog načIna programiranja igrice, tako da svako ko ostavi podatke, dobija 10 % popusta prilkom kupovine knjige. Nagradni kupon odnosi se samo na označenu kategoriju knjiga i ne može se koristiti ni za jednu drugu kategoriju.

Igrač ce svoju nagradu primiti putem maila, odmah nakon što su odigrali točak sreće i ostavili svoje podatke. Svaki igrač ima pravo da odigra igru jednom sa svog maila. Svi igračI igrice moraju biti stariji od 18 godina.

 

Povratak na vrh

Knjige na dlanu

Uspešno ste dodali artikl u korpu!

Knjige na dlanu

knd newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Budite u toku sa svim akcijama, popustima i novostima sa našeg portala.