fbpx

Savršena knjiga za relaksaciju za samo 200 dinara!

Savršena knjiga za relaksaciju za samo 200 dinara!

Kada govorimo o odmorima i knjigama koje uglavnom ženska populacija obično kupuje i nosi na ta putovanja, jedna od prvih asocijacija nam je sigurno svetski poznata i jedna od najprodavanijih američkih autorki, Danijela Stil. Ova autorka napisala je preko 530 ljubavnih romana, od kojih je 21 adaptiran za prikazivanje na televiziji, i koja je provela neverovatnih 290 uzastopnih nedelja na top listama američkih bestselera, a čije knjige možemo pronaći na gotovo svakoj trafici.

To ne treba ni da čudi pošto je po poslednjim procenama do sada prodato gotovo 800 miliona kopija njenih knjiga. Njena dela pre svega su prepoznatljiva po realnim opisima životnih situacija, vernim predstavljanjima emocija koje izazivaju rat, ljubav, nadu, strah itd. Prepoznavši ovu popularnost kod domaće čitalačke publike, a u skladu sa predstojećim prazničnim danima, online knjižara Knjige na dlanu pripremila je za sve svoje čitaoce sjajne popuste i akcije na dela ove autorke.

Savrsena Knjiga Za Relaksaciju Za Samo 200 Dinara 1 Min

Ko je Danijela Stil?

Danijela Stil rođena je 14. avgusta 1947. godine u Njujorku, SAD, kao jedino dete Norme da Kamara Ston dos Reis i Džona Šalin Stila. Par zanimljivosti vezanih za njen rani život jesu što je ona kao mala, usled odgajanja u katoličkom duhu, htela da postane časna sestra, a i da je, iako rođena amerikanka, veći deo detinjstva provela u Parizu gde je imala dosta prilika da posmatra zabave koje su organizovali njeni roditelji. Njeno detinjstvo sigurno je obeležio i razvod roditelja kada je ona imala tek osam godina, nakon čega je brigu o njoj preuzeo otac, dok je majku veoma retko viđala. Danijela kasnije navodi da je kao dete bila veoma usamljena, ozbiljna i da je gajila veliku ljubav i pasiju prema čitanju, a sa pisanjem je počela kao dete.

Neke od glavnih kritika upućenih ka njenoj prozi jeste i da njen stil pisanja i radnja često prate istu dobro isprobanu formulu sa preteranim likovima što često utiče na realističnost njenih knjiga. Danijela Stil se takođe kritikuje da se suviše često bavi svetom bogatih i poznatih, odnosno da se ne bave realističnim svakodnevnim situacijama kao što su smrt, bolest, gubitak, porodična kriza. Postoje i određeni navodi da je dobar deo njenih dela upravo zasnovan na njenom životu i bivšim muževima. Sa devetnaest godina je završila svoj prvi roman, koji je ostao neobjavljen sve do 1973. godine.

Veliki izbor knjiga po akcijskim cenama

Zbog izuzetno velike popularnosti ove spisateljice kako na globalnom nivou, tako i na domaćem tržištu, online knjižara Knjige na dlanu pripremila je sjajnu akciju na mnoga izdanja koja potpisuje Danijela Stil. Neku od njenih knjiga možete kupiti već za samo 199 dinara kao što su dela Izdaja, Polarna svetlost, Nestao, Nema počasti, Na istoj adresi, Vreme strasti i Pet dana u Parizu, između ostalih. Takođe iz ponude treba definitivno izdvojiti i veoma popularna izdanja Pobednici, Zabludneli sin, kao i Pitanja srca.

Bilo da se spremate da odete na kraći ili duži odmor, u zemlji ili van nje, ili pak želite da se makar na koji sat odvojite i distancirate od svakodnevice, Danijela Stil je siguran izbor!

Povratak na vrh

Knjige na dlanu

Uspešno ste dodali artikl u korpu!

Knjige na dlanu

knd newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Budite u toku sa svim akcijama, popustima i novostima sa našeg portala.