fbpx

Knjige za decu i bojanke po neverovatnim cenama

Knjige za decu i bojanke po neverovatnim cenama

Novogodišnji i božićni praznici su nam iza ugla što znači da nam predstoji period darivanja i kupovine. Kraj stare godine i početak nove je tradicionalno doba najvećih kupovina, odnosno najvećeg opterećenja kako za lični tako i za kućni budžet. To će pogotovo doći do izražaja ove godine obeležene velikom zdravstvenom i ekonomskom krizom kada će biti dodatno teško uskladiti želje i mogućnosti. A kako niko ne bi patio, a pogotovo naši najmlađi, odlučili smo da ovaj period godine bude maksimalno posvećen njima sjajnim svakodnevnim akcijama. Online knjižara Knjige na dlanu zato je spremila veoma bogatu, raznovrsnu i primamljivu ponudu kada su u pitanju knjige za decu i bojanke sa ciljem da usrećimo što veći broj mališana!

Imajući potpuno razumevanja za ovu kompleksnu situaciju, pripremili smo neverovatne cene koje su priuštive za gotovo svaki džep. Već danas na našem sajtu možete kupiti sjajne inspirativne i edukativne bojanke (Domaće životinje, Insekti, Pod vodom, Nova godina, Ptice, itd.) po cenama od samo 80 dinara! Da, dobro ste to pročitali. Knjiga za vašeg mališana za manje od 100 dinara! Samo ćemo reći to da za manje do cene jedne kafe u nekom kafiću ili restoranu možete nekog obradovati i ulepšati im ove praznične dane.

Knjige Za Decu I Bojanke Po Neverovatnim Cenama 4 Min

Bojanke svih vrsta na sjajnom popustu

U ovu akciju uključili smo bojanke različitih tematika među kojim garantujemo da će svako pronaći nešto za sebe. Tu su edukativne bojanke koje će na najbolji način predstaviti vašim mališanima svet oko njih i biti im prvi korak ka pružanju novih saznanja od najmanjih nogu. Za one maštovitije iz ponude izdvajamo kolekciju Bajkovitih bojanki, kao i Bića iz mašte, što će im sigurno dodatno podstaći kreativnost. Za one koji pak najviše vole dobro poznate crtane junake poput Majstor Boba, Baby Looney Tunes, Frozen i mnogih drugih Diznijevih i ostalih junaka, pripremili smo takođe veoma veliki izbor izdanja. Podstaknite pravilan razvoj kako mentalnih tako i finih motoričkih sposobnosti kod vaših najmlađih, a opet uz veoma niske i povoljne cene.

Knjige za decu i mnoštvo akcijskih kompleta za svačiji džep

Pored veoma bogate ponude bojanki, online knjižara Knjige na dlanu je za sve svoje čitaoce i pratioce pripremila i veliki broj akcijskih kompleta sa primarnim fokusom na knjige za decu po izuzetno povoljnim cenama. Tu pre svega želimo da istaknemo Hari Poter komplet na neverovatnom popustu od čak 52%! Ovaj komplet sadrži kulminaciju celog serijala o najpoznatijem mladom čarobnjaku na svetu u vidu knjiga Relikvije smrti i Ukleto dete. Za one mališane koji pak više vole da istražuju i zanima ih svet oko njih, imamo savršeni poklon u vidu kompleta kako klasičnih tako i ilustrovanih enciklopedija i to sve ispod 1500 dinara. Za one sklone sanjarenju iz ponude izdvajamo bajke i basne, jednojezične i dvojezične.

Ovo su samo neki od velikog broja akcijskih kompleta koji obuhvataju bojanke i druge knjige za decu različitih uzrasta. Ove Nove godine, biti Deda Mraz izuzetno je lako i priuštivo uz online knjižaru Knjige na dlanu, najboljeg prijatelja sve dece i njihovih roditelja!

Povratak na vrh

Knjige na dlanu

Uspešno ste dodali artikl u korpu!

Knjige na dlanu

knd newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Budite u toku sa svim akcijama, popustima i novostima sa našeg portala.