fbpx

Bojanke – sjajna razonoda za vaše najmlađe

Bojanke – sjajna razonoda za vaše najmlađe

Prošlo je već ravno mesec dana od početka uvođenja vanrednog stanja u Srbiji, a samim tim i primene određenih mera izolacije. Usled ove situacije, knjige postale su izuzetno tražene na tržištu knjiga. Gotovo svi izdavači ponudili su u poslednje vreme više nego povoljne akcije u pogledu kupovine više knjiga. Tu su takođe i popusti na dostavu, pa čak i besplatna dostava ukoliko poručite određeni broj naslova. Sve u svemu, iako situacija nije nimalo povoljna, mnogi su je ipak maksimalno iskoristili. A za sve vas kojima su možda i ponestale ideje kako da razonodite vaše najmlađe, odlučili smo da ponudimo sjajnu akciju na knjige za malu decu i bojanke!

Svi mi se sećamo dosta različitih stvari iz našeg detinjstva. Ali sigurno jedna od najboljih i najupečatljivijih slika jeste mališan sa bojicama u rukama. Većina dece uživa u bojenju, a danas su bojice i bojanke praktično na dohvat ruke. Za razliku od davnijih vremena kada je svaka bojanka predstavljala zaista veliki poklon. Deca mogu krenuti da boje već sa nešto više od godinu dana, složna je većina pedijatara i psihologa. Međutim, sama aktivnost bojanja je mnogo više od prostog nanošenja boja na papir, dodaju oni. Bojanje izuzetno pozitivno utiče na naše najmlađe i na najbolji i najprirodniji način razvija njihovu kreativnost i znatiželju.

Bojanka3 Min

Bojanke imaju brojne prednosti

Pored kreativnosti, bojenje razvija i motoriku kod dece. Dečiji mišići prstiju, ruke i zglobova, koji su u procesu razvitka, moraju se jako dobro uskladiti kako bi određeno polje u bojanci obojili na pravi način. Što više boje, to postaju sve spretniji. A kako budu naučili da pišu biće im još lakše. Takođe, ove veštine i motorika stečena i razvijena bojanjem pomaže deci u baratanju manjim predmetima.

Bojanke isto predstavljaju sjajnu pripremu za školu – obojiti određenu predstavlja zadatak koji vaš mališan treba rešiti na najbolji mogući način. Kroz ovaj jednostavan princip bojenja, deca se pripremaju za rešavanje zadataka na papiru. Deca uz bojanke vrlo brzo uče da raspoznaju različite boje. Za početak su to osnovne boje, a kasnije kako više vremena provode uz ovu aktivnost, deca uče da razlikuju i finije nijanse. Pored motorike, bojanje razvija koordinaciju ruka-oko, a takođe podiže i nivo koncentracije. Setite se i sami kako ste znali nekada da se u potpunosti izgubite i utonete u bojenje određenog crteža. Upravo to pokazuje kako bojanje zahteva vreme i koncentraciju.

Knjige za malu decu i bojanke na sjajnoj akciji

Kako mi mislimo na vas i vaše najmlađe, pogotovo u doba ovog virusa i vanrednog stanja, odlučili smo da napravimo sjajnu ponudu koja obuhvata najbolje i najpopularnije dečije knjige i bojanke. Cilj nam je da kroz čitanje i ostanak kod kuće zajedničkim snagama pobedimo korona virus! Takođe smo uzeli u obzir i roditelje, tako da su bojanke u našoj ponudi izuzetno pristupačne i gotovo svako ih može priuštiti po neverovatnoj ceni od čak 80 dinara! Za vas izdvajamo i knjige za malu decu različite tematike za decu različitog uzrasta. A povrh svega smo pokrenuli akciju da uz dve kupljene knjige dobijete treću gratis! Zaista sjajna ponuda koju jednostavno ne smete propustiti.

Povratak na vrh

Knjige na dlanu

Uspešno ste dodali artikl u korpu!

Knjige na dlanu

knd newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Budite u toku sa svim akcijama, popustima i novostima sa našeg portala.