Akcija!

Komplet bojanke MAGICNIH BICA

800,00 RSD399,00 RSD

Autor: Nikolet Kejven, Mikaela Alkaino
Broj strana: 80
Format: 21.5 x 27.5
Povez: Broš
Pismo: Ćirilica

Komplet bojanke MAGICNIH BICA

Fantasticne zveri i gde ih naci – Bojanka magicnih bica

Mali čupavi njuškavac koji ne može da odoli svetlucavim stvarčicama. Srebrnasti majmunoliki poluskrivač koji ima sposobnost da nestane. Raznosorog, ogromna magična zver koja podseća na nosoroga. Poniruće Zlo, što se iz larve preobražava u čudesno lepog leptira ispod kojeg se krije zli leptiroliki reptil.

Nastavi istraživanje fantastičnih zveri u ovoj raskošnoj crno-beloj galeriji likova i scena iz filma i skica korišćenih tokom njegovog snimanja. Poseti jazbine skrivene u koferu Salamandera Skamandera, odakle iz svakog ugla čarobnjačkog sveta vrebaju zveri i sledite ih kad se razbeže po ulicama i zgradama Njujorka. Usput ćeš naći zadivljujće skice i slike iz filma, koje će rasplamsati tvoju kreativnost.

 

Fantasticne zveri i gde ih naci – Bojanka magicnih likova i mesta

 

Istražite Fantastične zveri u ovoj raskošnoj crno-beloj galeriji likova i scena iz filma i skica korišćenih tokom njegovog snimanja. Od užurbanih gradskih ulica i nebodera uzavrelog Njujorka 1926, do uglađenih kancelarija porodice Šo, Tininog i Kvininog doma i čudesa Magičnog Kongresa Amerike, ova knjiga te mami da se uz pomoć boja otisneš u svet pustolovina – koji se krije čak i u Salamanderovom kovčegu! U bojanci te očekuju brojni rekviziti i predmeti, čarobni štapići, znakovi i simboli, možda čak i fantastične zveri…