Promena između dva sad

Promena između dva sad

Neki od vas su sigurno već na odmoru dok drugi sa nestrpljenjem očekuju početak letovanja i priliku da pobegnu iz vrelog grada koji je pogođen izuzetno tropskim temperaturama, propraćene povremenim nevremenom koje donosi neverovatno velike količine padavina. I u skladu sa početkom sezone letnjih godišnjih odmora odlučili smo da vam preporučimo delo koje je relativno nedavno objavljeno na našim prostorima, a koje može biti savršeno za čitanje i opuštanje.

U pitanju je delo Jelene Balamoti, „Promena između dva sad“. Ova knjiga predstavlja esenciju sakupljanih znanja koja vas vodi postupno od onoga gde ste sada, do onoga gde želite da budete. Oslobađa vas osećaja nemam, ne mogu i treba. Pomaže da izađete iz začaranog kruga „opet isto“, daje utehu i jasnoću.

„Najlakši način da razumemo naše emocije jeste kroz sagledavanje procesa dobijanja onoga šta hoćemo. Uzmimo na primer da se nalazite u datom momentu u određenoj situaciji u kojoj niste zadovoljni i želeli biste promenu. Ta situacija može biti međuljudski odnosi, unapređenje na poslu, novi automobil, i drugo. Bilo šta što bi vas učinilo kompletnim. Poznato je da svaku promenu ili stvar koju želimo u životu, želimo iz razloga što ćemo se osećati bolje i kompletno.“

Ovo neverovatno inspirativno književno delo otvara nove vidike, stvara paletu izbora tehnika koje možete koristiti u procesu promene. Uči vas kako da manifestujete i dostignete izobilja kojem svi težimo. Oslobađa od okova društva, stresa i starih uverenja. Pomera vas iz jedne realnosti u drugu.

Još od prvih pročitanih strana bićete magično privučeni njenim sjajnim stilom pisanja i lakom čitljivošću koja je maskimalno prilagođena većini čitalaca. 

„Svaka vrsta žudnje za nečim: cigarete, slatkiši, vino na kraju nedelje, pivo posle posla, dobra hrana, možda čak i druga osoba ili neko putovanje, sve se to može podvesti pod grupu “želim”. Naše želje se vremenom menjaju. One su nekako kao trend.  Prevaziđemo ih sa godinama, kao prošlogodišnju modu ili jednostavno, naši prioriteti i potrebe se menjaju pod uticajem spoljašnjih faktora, okolnosti, unutrašnjeg rasta i razvoja.“

Ovo intrigantno i izuzetno zanimljivo delo možete kroz samo nekoliko klikova preuzeti sa najvećih svetskih marketa Google Play i iTunes. Uživajte!

 

 

Povratak na vrh

Knjige na dlanu

Uspešno ste dodali artikl u korpu!

Knjige na dlanu

knd newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Budite u toku sa svim akcijama, popustima i novostima sa našeg portala.