05.07.2018

Top lista interaktivnih knjiga za decu

Top lista interaktivnih knjiga za decu

 

Interaktivne knjige pobuđuju dečiju kreativnost, razvijaju logičko razmišljanje i pružaju mališanima odličnu zabavu. Idealan način da dete uči i da se zabavi.

Svi znamo koliko su knjige dobre za decu, da je poželjno da se mališani upoznaju sa njima i zavole ih još u najranijem uzrastu. Ipak, sigurno se pitate da li su ovakve interaktivne knjige za decu podjednako korisne za njih, kao što su to knjige iz klasične literature?

Odgovor glasi: Interaktivne knjige su korisne za decu, samo na potpuno drugačiji način. Dok čitanje knjiga pomaže mališanima da prošire fond reči koji koriste u svakodnevnom govoru i unaprede razumevanje, interaktivne knjige pobuđuju njihovu kreativnost i razvijaju logičko razmišljanje.

Knjige na dlanu vam izdvajaju top listu interavnih knjiga za decu koje možete nabavati putem naše internet knjižare.

1. Životinje – Enciklopedija s nalepnicama

Enciklopedija s nalepnicama – Životinje Više od 600 nalepnica

Ovo je sjajan uvod u fantastični svet životinja. Više od 600 nalepnica. Ova veličanstvena, prikladno opširna enciklopedija s nalepnicama vrvi očaravajućim činjenicama o raznoraznim vrstama životinja.

2. Okean – Enciklopedija s nalepnicama

Okean – Enciklopedija s nalepnicama Više od 600 nalepnica

Ova veličanstvena, prikladno opširna enciklopedija s nalepnicama vrvi očaravajućim činjenicama o moru i svemu u njemu.

3. Dinosaurusi – Enciklopedija s nalepnicama

Dinosaurusi – Enciklopedija s nalepnicama Više od 600 nalepnica.

Ova veličanstvena, prikladno opširna enciklopedija s nalepnicama prepuna je očaravajućih činjenica o raznoraznim vrstama dinosaurusa.

4. Čudesni svemir

Čudesni svemir

Otisni se na superzabavno putovanje po svemiru i nauči štošta o našem čudesnom Sunčevom sistemu… Saznaj neverovatne činjenice šaraj, crtaj i rešavaj zanimljive zadatke.

5. 555 Nalepnica – Dinosaurusi

555 Nalepnica – Dinosaurusi

Na stranicama ove knjige, u preistorijskim pejzažima, čekaju vas brojni dinosaurusi: od moćnih mesoždera kao što su bili tiranosaurus reks i spinosaurus, pa sve do nežnih džinova biljojeda, poput diplodokusa i apatosaurusa.

6. Hrabri spasioci

Hrabri spasioci

Interaktivne otkrivalice. Da li znaš ko sve vozi spasilačka vozila? I kome je potrebna njihova pomoć?

7. Veliki buldožeri

Veliki buldožeri

Interaktivne otkrivalice. Šta sve rade ovi veliki snažni buldožeri? Probaj i ti njima da upravljaš!

8. Brzi vozovi

Brzi vozovi

Interaktivne otkrivalice. Brzi voz žuri da ga niko ne bi dugo čekao. Uskoči i ti u njega. Pođi na zabavno putovanje!

9. Otkrijmo svet: Suprotnosti

OTKRIJMO SVET: SUPROTNOSTI

Biblioteka Otkrijmo svet pomoći će mališanima da kroz igru i zabavu nauče prve reči i steknu prva saznanja o svetu oko nas.

10. Koliko je sati?

Koliko je sati?

Kroz prikaz svakodnevnih aktivnosti vašeg deteta interaktivna knjiga Koliko je sati? olakšava detetu da nauči koliko je sati na jednostavan i pre svega zabavan način. Svaka stranica opisuje različito vreme, povezujući ga sa poznatim dešavanjima u toku dana.

11. Julije Cezar

Julije Cezar

Brojne ilustracije u ovoj knjizi, zatim preklapalice, umetnute kartice i tekstovi Cezarovih savremenika čine njegovo delo i misao u pravom smislu te reči opipljivima.

12. Larousse – insekti i druge životinjice

Larousse – insekti i druge životinjice

Otkrij uzbudljiv i neverovatan svet insekata! Nauči uz mnoštvo zanimljivih ilustracija u boji i na preklapanje, i uz pitalice, sve o insektima koji doslovce iskaču sa stranica knjige!