Zver sa Wall Street-a

1650,00 RSD

Džordan Belfort

O knjizi "Zver sa Wall Street-a"

Pitanje koje ćete sebi postaviti nakon čitanja ove knjige je: „Da li je ovaj čovek stvaran“? Da, Džordan Belfort je stvaran i novac koji je zaradio radeći na njujorškoj berzi takođe, a pred vama je njegova autobiografija.

Autobiografija kojom je i Martin Skorceze bio oduševljen i po njoj snimio film „Walf of Wall Street“ sa Leonardom di Kaprijem u glavnoj ulozi. Sam film, čija je premijera bila 2014. godine, je dočarao samo deo Džordanovog života, dok knjiga detaljno prati razvoj ideje i razvoj firme Straton Oakmont.

Imaćete osećaj da čitate najzanimljiviji akcioni krimi fiktivni roman, zaboravljajući, na trenutke, da se radi o instinitoj i autentičnoj priči. Belfort nam, bez imalo uvijanja, ali i bez preuveličavanja prikazuje svoj život pun skandala, pohlepe, razuzdanosti, moći, droge i alkohola, uspeha i padova.

Nećemo vam otkriti kraj romana, jer će vas on još više zaprepastiti, ali ćemo Vam otkriti da je Džordan danas jedan od najtraženijih motivacionih govornika u svetu, a njegove savete o investiranju i berzi možete naći na Internetu.