Zdrava hrana, zdrav život – set 3

3490,00 RSD

Autor: GRUPA AUTORA
Dimenzije: 22×24
Broj stranica: 2×160
Tip poveza: Tvrdi povez
Godina izdavanja: 2009

O knjizi "Zdrava hrana, zdrav život – set 3"

U našem izdanju ZDRAVA HRANA – ZDRAV ŽIVOT predstavljamo Vam dva nova kuvara u kojima ćete naći recepte koji će Vam olakšati pripremu ukusnih i zdravih predjela, glavnih jela, salata i sendviča…
Zato prionite na posao i uživajte u izuzetno ukusnim plodovima svog truda!

PERNATA DIVLJAČ I ŽIVINA NA NAŠEM STOLU
Ova sjajan kuvar sadrži više od 150 jela od živinskog mesa s informacijama o nutritivnoj vrednosti, savetima o zdravlju i izvrsnim idejama za varijante. Uključuje više od 15 različitih vrsta peradi – od omiljene piletine i ćuretine, preko patke, prepelica pa sve do fazana i jarebica. A velik izbor živinskog mesa možemo spremiti na mnogo načina. Ovde ćete naći brojne izvanredne savete za njihovu kupovinu, čuvanje i pripremanje.

TESTENINE SA STRAŠĆU
U ovom izvanrednom kuvaru naći ćete sve što treba da znate o pripremi ukusnih jela od testenine. On je, ne bez razloga, omiljen u celom svetu. Osim što su zdravi ovi recepti su raznovrsni i jednostavni za pripremu, pa tako idealni za svakodnevne obroke, ali i svečane prilike. Dovoljno je da samo prelistate ovaj sjajni kuvar i u tren oka ćete naći svoje nove omiljene recepte, u čemu će Vam pomoći i predivne fotografije od kojih će Vam porasti apetit!