Vidovitost za početnike

900,00 RSD

Aleksandra Čoran
Izdavač: Leo Commerce
Broj strana: 160
Pismo: Latinica
Povez: Broširan
ISBN: 9788679503633
Format: 15×23 cm
Godina izdanja: 2015.

Vidovitost za početnike

Pomoću vidovitosti ćete videti istinite slike iz svoje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.
Otkrijte i poboljšajte svoje urođene vidovnjačke sposobnosti dok posmatrate budućnost svog ljubavnog života, finansijske mogućnosti i duhovnu sudbinu. Čak i ako nikad niste doživeli viziju, profesionalni medijum Aleksandra Čoran pokazaće vam kako da, korak po korak, od početnika postanete stručnjak za vidovitost.

Posredstvom jednostavnih vežbi i primera istražićete svoje snove, primeniti meditaciju, postići stanje transa, otkriti psihometriju, tumačiti znake i predviđati sudbinu pomoću kristalne kugle. Koristite priložen rečnik simbola kako biste mogli da pružate savete u pogledu karijere, novca i zdravlja. Naučite odgovorno da koristite vidovitost i da primenjujete svoj novootkriveni dar kako biste pomogli sebi i drugima.

Aleksandra Čoran je duže od decenije profesionalni intuitivni medijum i za to vreme je pomogla hiljadama klijenata u Sijetlu, ali i u celom svetu posredstvom svog veb-sajta. Čoranova je druga generacija vidovnjaka u svojoj porodici i stručnjak za tarot, a o svojim iskustvima u tim oblastima govorila je za Državni radio, kao i za mnoge velike medijske kuće.