Akcija!

Vaskršnji komplet – 3 knjige za 1199

3579,00 RSD1199,00 RSD

Komplet sadrži 3 knjige:

1.Staro Hopovo

2.Biblijske priće

3.Kosovska iskušenja

Formati: 30×24, 24×16.5, 15×21 cm

Povez: Tvrd, mek, mek

Str: 125, 112, 172

Pismo: Ćirilica

Vaskršnji komplet – 3 knjige za 1199

Vaskršnji komplet – 3 knjige 119

 

  1. Staro Hopovo – Manastir starog Pantelejmona – Prvi pouzdani istorijski podatak o postojanju manastira na Fruškoj Gori – među njima i Starog Hopova – potiče iz XVI veka. Manastir čije se osnivanje pripisuje despotu Đorđu Brankoviću, potonjem vladici Maksimu, danas je, na žalost, zapusteo u ruševinama. Uvereni u skoru obnovu Starog Hopova izlazimo pred čitaoce sa knjigom o manastiru – prvom njegovoj iastoriji dugoj pet vekova.
  2. Biblijske priče – istraživanje knjige postanja – Prva Mojsijeva knjiga, ili Knjiga postanja sadrži u sebi divno Svedočenje o životu čoveka u svetu. Počinje opisom stvaranja sveta i čoveka, gde se vidi važno čoekovo učestvovanje, od imenovanja svega stvorenog do čuvanja i obrađivanja rajskog vrta..
  3. Kosovska iskušenja – “Nezaobilazan priručnik novinarima, političarima i svima ostalima koji misle i pišu o dramatičnim zbivanjima na Kosovu i Metohiji u poslednjoj deceniji”, ali i izjašnjavanja patrijarhova o Kosovu dosad neobjavljena i javnosti sasvim nepoznata, kako kaže urednik ovog izdanja Milo Gligorijević.