UDŽBENIČKI KOMPLET ZA NASTAVU POČETNOG ČITANJA I PISANJA PO KOMPLEKSNOM POSTUPKU

1890,00 RSD

Autor: Zorica NoblZorica Vukajlović
Ilustrator: Nino Maljević

Uzrast: Prvi razred

Format: 23,5 x 22 cm
Broj strana: 76 str.
Povez: Meki povez, pun kolor
Pismo: ćirilica
Godina izdanja: 2018
ISBN: 978-86-529-0568-3

UDŽBENIČKI KOMPLET ZA NASTAVU POČETNOG ČITANJA I PISANJA PO KOMPLEKSNOM POSTUPKU

Udžbenički komplet za nastavu početnog čitanja i pisanja po kompleksnom postupku u prvom razredu osnovne škole sastoji se od četiri knjige.

1. “Šta sve deca znaju” – Radna sveska za pripremu za početno čitanje i pisanje obuhvata sadržaje koji zadovoljavaju tri osnovna oblika rada: učiteljevo pisanje na tabli, rad na razrednoj i dečjoj ilustrovanoj slovarici kao i učeničko individualno zapisivanje štampanim slovima.

2. “Čudna mi čuda” – Prva zbirka tekstova za nastavu početnog čitanja i pisanja sadrži prozne i poetske tekstove koji su prilagođeni uzrastu učenika. Kroz ponuđene diferencirane zadatke obezbeđena je individualnost i kreativnost u radu.

3. “Pišem, pišem” – Radna sveska za početno pisanje pisanih slova sadrži odabrane tekstove i primere kroz koje učenici savlađuju tehniku pisanja pisanih slova i izgrađuju pravilne tehnike čitanja i razumevanja pročitanog.

4. “Pričam ti priču” – Druga zbirka tekstova. Kroz jasne naloge, raznovrsne zadatke, prateće priloge i poglavlje “Domaća lektira” pruženo je više mogućnosti za usavršavanje tehnike čitanja i usmenog i pismenog izražavanja.