Akcija!

Tesla energy saver ECO (RS)

4999,00 RSD1099,00 RSD

Broj strana: 104
Jezik: Srpski
Godina izdanja: 2017
ISBN: 978-961-7027-24-2
Težina: 200 g
Autor: Adam Bridges

 

Tesla energy saver ECO (RS)

Dobijte popust na ovaj fantastični vodič i uštedite i do 75% na računima za električnu energiju!

Zaboravite na prevelike račune za struju uz inovativni Tesla energy saver ECO program

 

Opis ponude

  • Produžite životni vek kućanskih uređaja
  • Smanjite račune za struju do 75%
  • Optimizujte potrošnju struje
  • Deluje na sve vrste uređaja

Konačno smo dobili fantastični Tesla energy saver ECO program koji će vam pomoći da stanete na kraj prevelikim računima za električnu energiju. Program sadrži savete stručnjaka uz koje možete uštedeti na potrošnji i produljiti vek trajanja vaših uređaja. Potpuno je siguran za tvoju mrežu i iznimno jednostavan za upotrebu.

 

Temelji se na lakim savetima uštede energije  uz koje se troškovi za električnu energiju mogu smanjiti i do 75%. Tesla energy saver ECO počinje raditi i štedeti električnu energiju čim poslušate prvi savet iz detaljno opisanog programa. Možete pratiti sve savete i imati do 75% manje račune, ili samo neke od njih i opet ćete dobijati bar 30% manje račune za struju!

 

Saveti o uštedi energije su prilagođeni svim domacinstvima i opisani detaljno kako bi ih svako što lakše mogao slediti. Nećete morati menjati svoje redovne navike, a videćete veliku razliku na računima za struju.

 

Uštede koje će vam saveti iz Tesla energy saver ECO doneti individualne su i zavise o vašoj trenutnoj potrošnji i broju aparata koje koristite. Korisnici tvrde da se uštede kreću u rasponu od 50% – 75%. Program će vam pomoći da optimizujete potrošnju i uštedite i energiju i novac.

 

Ako želite prestati bacati novce na račune za struju, iskoristite jedinstveni popust i dobijte svoj Tesla energy saver ECO.