Akcija!

Tajne alfa mužjaka

2999,00 RSD1099,00 RSD

Broj strana: 144
Jezik: Srpski
Godina izdanja: 2016
ISBN: 978-961-92248-9-2
Težina: 220 g
Autor: Jack Dixon

 

Tajne alfa mužjaka

#1 vodič uz koji ćete zavesti svaku koju poželite

Dobijte „Tajne alfa mužjaka“ i postanite zavodnik kojem nijedna žena neće odoleti

 

Opis ponude

  • Najuspešnije tehnike zavođenja
  • Vodič za zavođenje govorom tela
  • Podsvesni trikovi koji privlače žene
  • Najveće tajne uspešnih zavodnika

Ovaj jedinstveni vodič namenjen je svakom muškarcu koji želi više uspeha kod žena. Sadrži proverene i dokazane tehnike koje će vam dati moć da zavedete bilo koju ženu, bez da ona to čak i primeti!

Neke stvari se događaju bez da smo zapravo svesni da se one događaju. Tehnike u ovoj knjizi su ništa drugo nego „zaobilaženje“ svesnog, logičkog dela mozga i komunikacija s onim podsvesnim i divljim, unutar ženske podsvesti.

Uz pomoć knjige „Tajne alfa mužjaka“ znaćete šta tačno da kažete i učinite u svakom trenutku. Takođe ćete prepoznati skrivene poruke koje žene šalju svojim govorom tela, a da toga nisu ni svesne. Nasuprot razmišljanju većine muškaraca, nisu uopšte važne godine, izgled niti vaše finansijsko stanje.

Ovaj sistem je napisan jednostavno i detaljno, a bavi se svim fazama zavođenja. Dizajniran je tako da je lako razumljiv muškarcima svih doba i profila, te se bavi kako osnovama zavođenja, tako i naprednim taktikama zavođenja.

 

Ako se želite priključiti hiljadama alfa mužjaka koji redovno dobijaju ono što žele od svake žene, naručite svoj primerak ove knjige! Otkrijte kako vrtiti najpoželjnije žene oko malog prsta – još večeras!