STRESIRAJTE SE MANJE, POSTIGNITE VIŠE

880,00 RSD

Autor: Emili Flečer
Izdavač: Harmonija
Povez: mek
Broj strana: 214
Pismo: latinica
ISBN: 9788660357733

O knjizi "STRESIRAJTE SE MANJE, POSTIGNITE VIŠE"

ZA NAS NIJE OPASNO DA BUDEMO POD STRESOM; MEĐUTIM, JESTE TOKSIČNO DA OSTANEMO POD STRESOM.

Postići ćete više pomoću ovog petnaestominutnog programa meditacije.

U knjizi Stresirajte se manje, postignite više, Emili Flečer nas upućuje u drevnu tehniku meditacije prilagođenu zauzetim ljudima. Ova tehnika služi za oslobađanje od stresa, jasnije razmišljanje i veću produktivnost, i zbog toga je savršena za ubrzani ritam savremenog života. Ovaj način meditacije je osmišljen pre svega za ljude koji nemaju vremena – za sve koji su zauzeti poslom, životom i porodicom – zbog čega možete da je radite bilo kad i bilo gde. Sve što vam je potrebno jeste mesto na koje ćete sesti, kratka obuka i nekoliko minuta koje ćete posvetiti sebi.

U ovoj knjizi Emili će vam objasniti šta je to meditacija, kako da meditirate i na koje sve uzbudljive načine će vam to promeniti život. Knjiga Stresirajte se manje, postignite više predstavlja destigmatizaciju meditacije za obične ljude, i čini je privlačnom, razumljivom i lakom tehnikom koju svako može da primeni. Poruka ove knjige je jednostavna: radite manje – bez stresa – i postignite više.

Emili Flečer je vodeći stručnjak za meditaciju, koja je mnogima pomogla da ostvare veliki uspeh, a podučavala je njome i direktore svetskih korporacija poput Gugla, Barklejsa i Viakoma, kao i mnoge zauzete roditelje, košarkaše iz NBA lige, dobitnike Oskara, preduzetnike i mnoge druge ljude.