STRANICE ŽIVOTA

PROIZVOD TRENUTNO NIJE DOSTUPAN

Autor: Toma Todorović
Godina izdanja: 1995
Stranica: 167
Povez: mek

STRANICE ŽIVOTA

Od istinitih ljudi i istinitih događaja, pisac ove knjige je pravio galeriju stradalnika. I žrtve i dželati u toj stradalničkoj galeriji postaju nesrećnici. Svako u svom vremenu i svako po istom zakonu ljudske savesti.

Duboko zakopavane i skrivane ovozemaljske “tajne zla” bilo kada i bilo gde probijaju opnu svoje tajanstvenosti. Valja se moliti da “svaka tajna zla” što pre probije tu tajnstvenu opnu, jer će se prokletstva početi pre čistiti.

“Stranice života” su tkačnica ljudskih sudbina. Duševna ispovest. Svaka priča u knjizi je praktično priča za sebe. Ili….. jedna priča je priča za sve. Svejedno!

Poštovani čitaoče, u ovoj knjizi saznaćeš za mnoge stradalnosti kroz ljudsko bitisanje. Mnoga ogrešenja nekih predaka ostavila su prokletstva na njihove potomke.

Možda je baš zato ova knjiga lek za dušu i putokaz da se svome potomstvu ostave čisti putevi kroz budućnost. Sadržaji ove knjige, svojom originalnošću, podstiču razmišljanja, teraju na uzdah, opominju… I možda će Vam se baš zbog svega toga otvoriti neke nove i lepše “Stranice života”!