SKOK

950,00 RSD

Autor: Stiv Tejlor
Prevodilac: 
Irina Vujičić
Broj strana: 287
Format: 150 x 230
Pismo: latinica
Povez: mek
ISBN: 9788660356651

O knjizi "SKOK"

Šta znači prosvetljenje ili duhovno buđenje? U knjizi Skok Stiv Tejlor pokazuje da je to stanje mnogo rasprostranjenije nego što se inače misli. Pokazuje da obični ljudi – iz svih oblasti života – mogu da se „probude” i dožive intenzivniju vrstu stvarnosti čak i ako ništa ne znaju o duhovnim praksama ili putevima.

Probuđenost je šire i skladnije stanje bića koje se može negovati ili se može javiti slučajno. Ona takođe može biti proces kroz koji svi kolektivno prolazimo. Na osnovu svog višegodišnjeg rada i istraživanja u oblasti psihologije, kao i ličnog iskustva, Tejlor iznosi ono što je možda najjasnija psihološka studija o stanju probuđenosti koja je ikada objavljena. Iznad svega, podseća nas da nam je budnost najprirodnije stanje – dostupno uvek i svuda.

Skok određuje Stiva Tejlora kao značajnog duhovnog autora i učitelja, čije će lucidno i vešto pisanje među čitaocima izazvati divljenje i podstaći mudrost.”

~Dr Stenli Kripner, profesor psihologije Alana Vatsa na Univerzitetu Sejbruk

„Odličnan spoj savremenog istraživanja i bezvremene mudrosti koji uspeva da približi misteriozni proces duhovnog buđenja više nego ikada ranije.”

~Piter Rasel, autor knjige Od nauke do Boga