Akcija!

Romantični komplet za LETO – 5 knjiga za 999

2320,00 RSD999,00 RSD

Komplet sadrzi:

  1. Lusi Salivan se udaje
  2. Dama koje je volela čiste toalete
  3. Ćerka kraljice od Sabe
  4. Kuća Eliot
  5. Knjiga o sreći

 

O knjizi "Romantični komplet za LETO – 5 knjiga za 999"

Lusi Salivan se udaje

Lusi nema sreće u ljubavi i trenutno nema dečka. Ali, gospodin Nolan je pročitao iz njenih tarot karata i predvideo da će se Lusi udati u narednih godinu dana. Njene drugarice su u panici zbog mogućnosti da se ona uda. Ako ih Lusi napusti, to bi promenilo sve u njihovim odnosima i načinu života. Onda, iznenada, Lusi upoznaje Gasa i počinje da se pita da li bi on mogao postati budući muž Lusi Salivan. Da li će Lusi pronaći svoju srodnu dušu? Pročitajte ovu knjigu ako želite da se nasmejete, rasplačete i ne radite ništa nedelju dana.

 

Dama koja je volela čiste toalete

Romantična komedija o opsednutosti žene povratkom bivše devojke svoga verenika.

 

Ćerka kraljice od Sabe

Ovo je jedan od najupečatljivijih romana koji opisuje odnos majke i ćerke tokom niza godina, knjiga kojoj je mesto na polici među klasicima pored… Knjiga koja je u isto vreme sećanje jednog novinara napisano bez patetike i ljubavno pismo napisano jednoj neverovatno očaravajućoj ženi.

Kuća Eliot

Dve sestre bore se za svoje mesto u drustvu posle ogromnog siromaštva u koje su zapale nakon očeve smrti. Beatrisa, starija i ocigledno mudrija, sebe smatra običnom devojkom bez izgleda za udaju, a njen odnos sa fotografom Džekom Medoksom obiluje konfliktom i sumnjama… A Evangelina, njena zanosna mladja sestra, žrtva je avanturiste i propalice, ali pre svega žrtva sopstvenih snova. Bez obzira na sve privatne nemire, njihov profesionalni cilj je nepromenjen: da u Londonu osnuju modnu kuću koja bi bila konkurentna bilo kojoj u Parizu. Po ovom romanu snimljena je vrlo uspesna britanska televizijska serija.

Ovo je prica o Evangelini i Beatrisi, o njihovoj snazi i trijumfu, do koga su došle gorkim odlukama i s puno bola koji je pratio uspone kuće Eliot.

 

Knjiga o sreći

Volja je čudotvorna sila koja vodi uspehu i sreći!

Poslušajte savete ove knjiga i Vaš život, do sad prazan i običan, postaće zanimljiv i uzvišen. Sve Vaše želje ispuniće se i biće Vam otvoreni svi putevi. Postaćete “viši čovek”, sreća će Vam se osmehnuti, pa ni bolesti nećete osetiti i doživećete srećnu starost.