Radna sveska za Tehničko i informatičko obrazovanje 8

PROIZVOD TRENUTNO NIJE DOSTUPAN

Autor: Zoran Ferina

Radna sveska za Tehničko i informatičko obrazovanje 8

Radna sveska za Tehničko i informatičko obrazovanje 8 je nastala kao dodatak udžbeniku u cilju lakšeg savladavanja gradiva. Kao i udžbenik, ona je najsavremenija, najraznovrsnija i najjeftinija od svih drugih u ponudi. Njen dizajn, oblik i sadržaj su prilagođeni najnovijim zahtevima neophodnim za izradu kvalitetne radne sveske.

Autor je diplomirani inženjer elektrotehnike Zoran Ferinakoji zadnjih nekoliko godina radi kao profesor tehničkog i informatičkog obrazovanja u osnovnoj školi Borisav Pekić u Beogradu. Pored stručnog znanja iz oblasti elektrotehnike koja se izučava u osmom razredu osnovne škole, rad u nastavi sa učenicima odgovarajućeg uzrasta mu je omogućio da stekne i sva druga znanja i iskustva koja su neophodna za pisanje razumljive i upotrebljive radne sveske.
Radna sveska ima 104 strane A4 formata urađenih u punom koloru. Odobrena je od strane Nacionalnog prosvetnog saveta 22.12.2014.g. i njena prodaja počinje početkom 2015. godine, u akciji pretplate za školsku 2015./2016. godinu.