Povratak u ljubav

825,00 RSD

Autor: Merijen Vilijamson
Broj strana: 207
Pismo: Latinica
Povez: Broširan
Format: 15 x 23 cm
Godina izdanja: 2017.
ISBN:978867950447

O knjizi "Povratak u ljubav"

Merijen drži međunarodna predavanja na polju duhovnosti i metafizike.

Povratak u ljubav nudi čitaocima priliku da se upoznaju sa okrepljujućim i moćnim učenjima koja odlikuju njene lične nastupe.
U delu Povratak u ljubav, Merijen Vilijamson deli svoje uvide o tome kako praktična primena ljubavi svakog dana može da ponudi rešenja za probleme s kojima smo suočeni, bilo u međuljudskim odnosima, u karijeri ili u zdravlju.

Ovaj nedavno ažurirani, najprodavaniji vodič otkriva kako svako od nas može da krene na duhovno, psihičko i emocionalno putovanje ka istinskom unutrašnjem miru s kojim smo svi rođeni i otkriva nam da uz praktikovanje ljubavi život može da nam bude spokojniji, lepši i ispunjeniji.

„Merijen Vilijamson pokazuje u svom pisanju istu snagu i dovitljivost kao i na svojim predavanjima. Iskrene priče o raznim periodima njenog života motivisaće i brojne buduće čitaoce. Povratak u ljubav veoma je snažno štivo.“ – Lujza L. Hej, autorka knjige Moć je u vama

„Ova knjiga Merijen Vilijamson već je klasik. Ona otkriva, sa elegantnom jednostavnošću, da ljubav nije samo osećanje ili emocija, već krajnja istina u srcu postojanja.“ – Dipak Čopra, autor knjige Sedam duhovnih zakona uspeha