NISAM KRIVA

899,00 RSD

Autor: Jelena Bačić Alimpić

Izdavač: Laguna

Pismo: Latinica

Format: 13x20

Broj strana: 304

Povez: Mek

Godina izdanja: 2021

ISBN: 978-86-521-4186-9

O knjizi "NISAM KRIVA"

To je sudbina nas žena… Često nas lažno predstavljaju…

Nisam kriva. Bile su saučesnice u bolu, u životu koji je bio težak i nepravedan, ali od koga se nije smelo odustati. Jer život je dar koji se ne može tek tako odbaciti, pokloniti drugome ili sakriti u kutiju uspomena. Uprkos svemu, za njega se vredi boriti. NISAM KRIVA

Federalni istražni biro je zatražio psihijatrijsku procenu jedne od najpoznatijih zatvorenica u državi. Slučaj je dodeljen doktorki Hani Rajs, koja odlazi u ozloglašeni ženski zatvor u Indijani.

Nakon spektakularnog bega iz zatvora u kom je prvobitno tamnovala, Sara Porter je uhvaćena i ponovo zatočena. Tokom neizvesne i iscrpljujuće istrage doktorka Rajs dolazi do zapanjujućih otkrića istovremeno slažući mozaik Sarine kompleksne ličnosti.

Umnogome različite, dve žene se na neobičan način zbližavaju i postaju saveznice kada shvate da su im životi u opasnosti.

U svom novom romanu Nisam kriva Jelena Bačić Alimpić, autorka brojnih bestselera, virtuozno pripoveda intrigantnu priču o sudbini dve žene koje su se našle pred ponorom života, ali koje su opstale zahvaljujući hrabrosti, upornosti i borbi.

Ovo leto Jelena Bačić Alimpić dočekuje sa novim, jedanaestim romanom, pod nazivom „Nisam kriva“. Povodom prethodne knjige, „Neki drugi život“, koja je prva na Laguninoj top-listi bestselera za 2020. godinu, od čitalaca je, ističe, dobila pregršt komentara, pohvala, pitanja, ali i žalbi što im je zbog pandemije bilo uskraćeno druženje… „Ni ove godine neću praviti promociju, ali ću zato u ponedeljak 28. juna, na dan kada se knjiga nađe u knjižarama, čitaocima u SKC Delfi knjižari potpisivati „vruće“ primerke. Ako nas vreme posluži okupićemo se u bašti, kako bismo maksimalno smanjili rizik.“