NG KOMPLET – ZA STARIJE DEVOJČICE

  1. RUSVAJKOV DNEVNIK 1 – MOJA ODMETNUTA VEŠTICA IDE U BALETSKU ŠKOLU
  2. RUSVAJKOV DNEVNIK 2 – MOJA ODMETNUTA VEŠTICA OSNIVA DEVOJAČKI BEND 
  3. RUSVAJKOV DNEVNIK 3 – MOJA ODMETNUTA VEŠTICA NA PIDŽAMA ŽURCI 
  4. VODENA KRALJICA
  5. TALENTOVANA KLEMENTINA

O knjizi

RUSVAJKOV DNEVNIK 1 – MOJA ODMETNUTA VEŠTICA IDE U BALETSKU ŠKOLU

 

Rusvajko je VISOKOKVALIFIKOVANI POMOĆNIK NAJODMETNUTIJE VEŠTICE U CELOM VEŠTICACARSTVU. Nije ni čudo što koristi svaki slobodan trenutak da piskara po svojim dnevnicima. To je jedino što ga još sprečava da ne poludi načisto!"Rusvajkovi dnevnici 1" Hejvina Orama je najnovija avantura: Hagi Agi želi da ide u baletsku školu! recite mi, molim vas, da li bi to trebalo da radi veštica koja ŽELI da bude veštica? Mogu samo da kažem: NE!

 

RUSVAJKOV DNEVNIK 2 – MOJA ODMETNUTA VEŠTICA OSNIVA DEVOJAČKI BEND

 

Rusvajko je VISOKOKVALIFIKOVANI POMOĆNIK NAJODMETNUTIJE VEŠTICE U CELOM VEŠTICACARSTVU. Nije ni čudo što svaki slobodan trenutak koristi da piskara po svojim dnevnicima. To je jedino što ga još sprečava da ne poludi načisto. 
Dakle, recite mi, je li Hagi Agi zaluđena slavom ILI MI SE SAMO ČINI? Ona osniva DEVOJAČKI BEND, a ja moram da budem u njemu iako je jasno kao noć da NISAM DEVOJKA.

 

RUSVAJKOV DNEVNIK 3 – MOJA ODMETNUTA VEŠTICA NA PIDŽAMA ŽURCI

 

Rusvajko je VISOKOKVALIFIKOVANI POMOĆNIK NAJODMETNUTIJE VEŠTICE U CELOM VEŠTICACARSTVU.Nije ni čudo što koristi svaki slobodan trenutak da piskara po svojim dnevnicima. To je jedino što ga još sprečava da ne poludi načisto.Hagi Agi je našla naj, naj drugarice na časovima fizičkog. I možete li da poverujete da su je zvale na pidžama žurku i ona je rekla DA!

 

VODENA KRALJICA

 

Merlin svet je pun magije. U Veneciji, gde magija nikada nije prestajala, svako šapuće o Vodenoj kraljici no samo Merle zadobija njeno prijateljstvo. Kada sile zla počnu proganjati to fantastično biće u lavirintima mračnih uličica u kanalima izbija avanturistička borba. Morske sirene i krilati lavovi, lopovi, majstori i proizvođač čarobnih ogledala, svi oni imaju svoje sopstvene interese prema Vodenoj kraljici. No tada se otvara Zemlja, plameni šikljaju uvis i nešto neopisivo se uzdiže iz zemlje.

 

 

TALENTOVANA KLEMENTINA

 

Preći ćemo sve moje talente po azbučnom redu", reče Margareta. Otišla je do police po akustičnu gitaru. pogledala je u moje ruke pa u žice. Vratila je gitaru. "Pokidaćeš ih", rekla je. Onda mi je pružila palice. Koje sam ispustila. "Baratanje palica otpada." "Šta je sa tvojim cimbalom?", upitala sam. Margareta je odmahnula glavom. "Otisci prstiju." "D kao dramska sekcija", rekla mi je. "Pravi se da si upravo čula neku iznenađujuću vest". Zviznula sam se dlanovima po obrazima i usne isturila u slovo O. "I gluma otpada."

Cena

2.545,00 RSD 699,00 RSD

Dodaj u korpu

Informacije o dostavi

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbine preko 2000 dinara!


Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Cena isporuke zavisi od težine pošiljke. Više informacija o cenama dostave možete naći u Uslovima. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije možete pozvati telefon:

011/36 70 620

061/65-999-33

Ili poslati poruku na: