NAJGORA STVAR KOJU UČINIH

660,00 RSD

Autor: Ljiljana Habjanović Đurović
Pismo: Ćirilica
Povez: Meki

O knjizi "NAJGORA STVAR KOJU UČINIH"

Roman „Najgora stvar koju učinih“ je priča o prijateljstvu, ljubavi i odrastanju troje dece. Iako bliski od prvog dana još više se zbližavaju posle tragedije koja zadesi jednog od glavnih junaka knjige. Preko noći sazrevaju.
Izvanredni poznavalac ljudske duše i svih njenih mračnih kutaka, autorka ispreda divnu priču o životnim izborima i njihovim posledicama, o bolnim trenucima u životu i borbi i načinima da se oni prevaziđu… Ali, u svemu tome postoji lepota malih stvari svakodnevice, hrabrost i nada koje knjigu čine toplom, zanimljivom i divnom za čitanje.
„Najgora stvar koju učinih“ je predivna knjiga koja istražuje tajanstvene i večito promenljive granice ljubavi i žudnje. Odlomci iz života glavnih ličnosti koji su obični i bolni, sjajni i puni duhova iz prošlosti naslikani su zapanjujućom lepotom, umetnički dopadljivo i pretočeni u dirljivu priču o prihvatanju, hrabrosti i promeni.

Kim Edvards, autorka romana „Ćerka čuvara uspomena“

Ursula Hegi koja je uvek stručnjak da osvetli ljudsku prirodu, ostvarila je u ovom romanu kristalnu bistrinu jezerskih voda i žestinu bure na obalama mora. NJeni likovi moraju da preuzmu kormilo nad sopstvenim životima i tugama i strastima, a čitaoci će ih u tome pratiti suzdržanog daha i s nadom.

Suzan Strejt, autorka romana „Mesec pod naponom“

Neustrašivo istraživanje strasti vodi Ursulu Hegi na opasnu teritoriju, ali ona je najprefinjenija i najsnažnija autorka koja može da osvetli najtamnije sumnje ljudske duše i da nam pokaže kako i najjača ljubav može biti osenčena razdorom.

Šira Nojman autorka romana „Budna u mraku“