MLAĐA

799,00 RSD

Pamela Redmond Satran

MLAĐA

MLAĐA

Šta kažete na priliku da se vratite u svoje dvadesete – a da pritom zadržite mudrost i iskustvo koje ste u međuvremenu stekli?

Niste ništa slagali… sve dok vas ne otkriju.

Lajzi je veoma potreban novi početak. Kćerka joj je odrasla i napušta je zbog odlaska na fakultet, a muž… pa, on je napušta zbog druge. Vreme je da se Lajza vrati životu kog se odrekla zbog porodice – inspirativnom poslu i zabavi s prijateljima. Postoji samo jedan problem: čini se da su ostali zaboravili da pritisnu pauzu kad i ona, jer niko ne želi da zaposli samohranu majku koja je poslednji put radila pre petnaest godina.

Međutim, kada mladolikoj Lajzi priđe zgodni Džoš, verujući da je ona u dvadesetim kao i on, Lajzina drugarica Megi dolazi na sjajnu ideju – jednostavno se treba pretvarati da je tako. Uz malo Meginog doterivanja, Lajza ponovo postaje mlada ambiciozna devojka i bez problema dobija posao koji želi. Džoš se sve više zaljubljuje u nju, jer nijedna devojka njegovih godina nije tako kul, i pred njom se odjednom otvaraju mogućnosti da nadoknadi sve propušteno – i mnogo više od toga. Samo, jedna od tih mogućnosti je da će biti uhvaćena u laži…

Neizmerno zabavno! – Njujork tajms
Ova knjiga će vas držati budnim i posle najnapornijeg dana! – Pablišers vikli