MALI PRINC

Autor: Antoan De Sent Egziperi

Broj strana: 91 str.

Format:. 21,5 x 12 cm

Povez: Broš

Godina izdanja: 2002.

Izdavač: Draganić

O knjizi

Mali Princ: Narator, pilot aviona, pada u Saharu. Tu je sa teško oštećenim avionom, i vrlo malo hrane i vode. Dok pokušava da opravi kvar, prilazi mu mali princ, mališan plave kose, i ozbiljno moli pilota da mu nacrta ovcu. Narator pristaje, trudi se da što vernije nacrta ovcu, ali princ nije zadovoljan.

Na kraju pilot nacrta jednu kutiju i kaže da je u njoj ovca, princ se oduševi. Onda mu pilot pokaže svoj crtež za koji su odrasli tvrdili da je šešir, a princ odmah u crtežu prepozna veliku zmiju koja je progutala slona, i tako postaju prijatelji. Princ priča da dolazi sa male planete koju on zove asteroid 3251, a ljudi na Zemlji – asteroid B-612, da  brine o ovoj planeti, sprečavajući sve što je loše.

Jednog dana, tajanstvena ruža osvanu na planeti i mali princ se zaljubio u nju. Ali, kada je shvatio da nije jedna jedina na svetu, kao što je tvrdila, odlučio je da u nju više nema poverenja. Uprkos tome što se u poslednjem trenutku pomirio sa ružom, krenu da istražuje druge planete i izleči svoju usamljenost. Putujući, prolazi susedne asteroida i u susretu sa odraslima čudi se njihovoj uskogrudosti.

Književna vrsta:
Savremena bajka za decu - alegorijska priča za odrasle

Književni rod:
Epika

Tema:
Zgode i nezgode malog princa na njegovom putovanju.

Glavni likovi:

Mali princ, pilot

Cena

349,00 RSD 149,00 RSD

Dodaj u korpu

Informacije o dostavi

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbine preko 2000 dinara!


Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Cena isporuke zavisi od težine pošiljke. Više informacija o cenama dostave možete naći u Uslovima. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije možete pozvati telefon:

011/36 70 620

061/65-999-33

Ili poslati poruku na: