The LEGO® Power Functions Idea Book, Cars and Contraptions

3017,00 RSD

Autor: Jošihoto Isogava
Format: 25,5 x 20,5
Broj strana: 320
Povez: meki povez, pun kolor
Pismo: Latinica
Uzrast: za školski uzrast

O knjizi "The LEGO® Power Functions Idea Book, Cars and Contraptions"

Drugi deo knjige The LEGO® Power Functions Idea Book, Cars and Contraptions, bavi se konkstrukcijom manjih sklopova koji se mogu izgraditi pomoću LEGO® Technic zupčanika, motora, uređaja i drugih pokretnih delova. U knjizi ćete naći stotine pametno osmišljenih mehanizama koji se mogu lako sastaviti i koji, istovremeno, predstavljaju osnovne modele u gradnji ili osnovna mehanička rešenja.

Naučićete da izgradite automobil sa četiri točka, robote koji mogu da se kreću, tenkove kojima se može upravljati, robotske crve, vozila koja mogu da se kreću po ivici stola!

Svaki model praćen je listom potrebnih delova i serijom živopisnih fotografija koje će vas voditi kroz proces gradnje bez potrebe da imate „korak-po-korak“ detaljne instrukcije. Dok budete gradili modele moći ćete i da se upoznate sa radom sistema zupčanika, mehanizmima za prenos snage na točkove, i mnogim drugim zanimljivim tehničkim rešenjima.

Ovo je originalno izdanje američkog izdavača No Starch Press-a koje nudimo samo u izdanju na engleskom jeziku!

Autor: Jošihito Isogava

Za Jošihita Isogavu se s pravom može reći da je prava zvezda LEGO® tehničkog programa sa iskustvom dugim 47 godina. Pored toga što vodi svoj Isogava Studio, on redovno drži radionice i predavanja u školama i naučnim muzejima i kreira LEGO® modele za skupove i izložbe širom sveta. Autor je knjiga EGO® Technic Idea Book i he LEGO® MINDSTROMS® EV3 Idea Book (u izdanju No Starch Press-a ) kao i mnogobrojnih LEGO® knjiga na japanskom jeziku.