Akcija!

LEGO NINJAGO KOMPLET – 3 KNJIGE SA FIGURICAMA ZA 999

2100,00 RSD999,00 RSD

Komplet sadrži:
– LEGO NINJAGO – Nebeski gusari napadaju!
– LEGO NINJAGO – Demonska napast
– LEGO® NINJAGO – U rukama vremena
Izdavač: Publik Praktikum
Povez: Mek
Pismo: Ćirilica

O knjizi "LEGO NINJAGO KOMPLET – 3 KNJIGE SA FIGURICAMA ZA 999"

Popust – 52%

1- LEGO NINJAGO – Nebeski gusari napadaju!

Klaus, čarobnjak majstora Čena, doveo je u Nindžago moćnog duha iz čajnika koji se zove Nadakan. Duh koji ispunjava želje, ali samo kako on hoće, okuplja svoju posadu nebeskih gusara da bi osvojio ostrvo! Kako da Nindže spreče okupaciju kad ih vara pokvareni duh? To ćeš saznati u ovoj fantastičnoj knjizi prepunoj pustolovina i zanimacija!

2- LEGO NINJAGO – Demonska napast

Kad zli demon po imenu Nadakan, koji ispunjava želje onako kako on hoće, i njegova posada nebeskih gusara okupiraju svet Nindžaga, na put im mogu stati samo majstori spinđicua. Ali kako hrabre Nindže mogu zaštititi svoj svet kad je većina zarobljena u demonovoj sablji?Da bi to saznao, u ovoj burnoj knjizi pročitaj sve o novim avanturama Nindže i uradi sjajne, zanimljive zadatke!

3- LEGO® NINJAGO – U rukama vremena

Naši junaci će se sukobiti s novim neprijateljem u ovoj fenomenalnoj LEGO® NINJAGO® avanturi!

Sukob iz prošlosti vraća se da proganja majstora Vua, a sada i Kaj, Nija, Džej, Kol, Zejn i Lojd moraju da se bore s novim neprijateljem – s Blizancima vremena! Blizanci vremena, sa svojom oklopljenom vojskom koju pokreću zmije i sposobnošću da upravljaju vremenom, planiraju da promene i prošlost i budućnost. Nindže moraju da sarađuju kako bi spasle Nindžagograd.

Rešite zagonetke, pročitajte stripove i sastavite svoju figuricu ljigavog Vermilion ratnika!