The LEGO® MINDSTORMS® EV3 Idea Book

3017,00 RSD

Autor: Jošihoto Isogava
Format: 25,5 x 20,5
Broj strana: 320
Povez: ojačani povez pun kolor
Pismo: Latinica
Uzrast: Za školski uzrast

O knjizi "The LEGO® MINDSTORMS® EV3 Idea Book"

Knjiga The LEGO® MINDSTORMS® EV3 Idea Book donosi desetine kreativnih uputstava kako da izgradite neverovatne mehanizme od delova iz kompleta LEGO® MINDSTORMS® EV3 45544. Uz svaki model priložena je lista potrebnih delova praćena mimimumom teksta ali velikim brojem detaljnih fotografija snimljenih iz više uglova koje pomažu u gradnji bez obaveze da morate da imate detaljno „korak-po-korak“ uputstvo.

Naučićete brzo i lako da sagradaite automobile sa pravim vešanjem, upravljive mehanizme koji puze, ispaljivače loptica, robotske ruke koje mogu da hvataju i druga kreativna čuda. Svaki model na svoj način demonstrira principe prostih mašina koje možete koristiti kao gradivne elemente vaših sopstvenih mehanizama.

Ovo je originalno izdanje američkog izdavača No Starch Press-a koje nudimo samo u izdanju na engleskom jeziku!

Autor: Jošihito Isogava

Za Jošihita Isogavu se s pravom može reći da je prava zvezda LEGO® tehničkog programa sa iskustvom dugim 47 godina. Pored toga što vodi svoj Isogava Studio, on redovno drži radionice i predavanja u školama i naučnim muzejima i kreira LEGO® modele za skupove i izložbe širom sveta. Autor je knjiga LEGO® Technic Idea Book i The LEGO® MINDSTROMS® EV3 Idea Book (u izdanju No Starch Press-a) kao i mnogobrojnih LEGO® knjiga na japanskom jeziku.