Kristali za početnike

1000,00 RSD

Autor: Marijana Mahač
Broj strana: 205
Pismo: Latinica,
Povez: Broširan
Format: 15×23 cm
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 9788679503572

O knjizi "Kristali za početnike"

Od trenutka kad je čovek prvi put ugledao kristal, bilo zbog njegove lepote bilo zbog neobičnog izgleda, ostao je povezan s njim na jedan tajanstven način.

Kristali su najpre korišćeni kao ukrasi, zatim kao amajlije koje rasteruju zlo, pa u zdravstvene svrhe, to jest u svrhe isceljenja duše i tela. Kako je vreme proticalo, počeli su da se povezuju s raznim božanstvima, religijama, magijom, da se koriste protiv prirodnih nepogoda ili nesreća bilo koje vrste. Iako se s vremenom mnogo toga od njihove prave primene izgubilo i zaboravilo, u poslednjih nekoliko decenija došlo je do povratka zanimanja za ove proizvode prirode, to jest naše planete.Danas se kristali mogu nabaviti prilično lako – možete ih kupiti u specijalizovanim prodavnicama, poručiti preko interneta ili ih sami potražiti u prirodi.

Knjiga Kristali za početnike bavi se suštinom kristala, dragog kamenja ili minerala, to jest osobinama i energijom koju oni poseduju, i sadrži osnovne informacije o njihovim bojama, oblicima, delovanju, čišćenju, kao i o slaganju sa znacima Zodijaka, te vam, ako ste početnik, može pomoći da odaberete ono što vam je zaista potrebno.