Akcija!

KOMPLET ZA ZALJUBLJENE – HELEN HART II – 3 KNJIGE ZA 499 DIN

PROIZVOD TRENUTNO NIJE DOSTUPAN

Komplet sadrzi:

  1. Helen Hart – Gladni ljubavi
  2. Helen Hart – Nezasiti
  3. Helen Hart – Bez daha

KOMPLET ZA ZALJUBLJENE – HELEN HART II – 3 KNJIGE ZA 499 DIN

Gladni Ljubavi

Brajs Simpson je ucinio jedino sto je mogao.  Odbacio je Mardzori Stil. Iako ce ziveti na njenom rancu, cvrsto je resio da se drzi podalje od nje. Jer sestra Stilovih vrednosti daleko vise nego sto je on u stanju da joj pruzi, narocito sad kad odavno zakopane uspomene izbijaju na povrsinu, a on saznaje da su gresi njegovog oca mozda jos strasniji no sto je zamisljao.

Brajsovo odbijanje uzdrmalo je Mardzori, ponovo je gurnuvsi u mracni ponor koji je, kako je verovala, zauvek napustila. Ali Mardzori je Stilova,a Stilovi se ne predaju. Iz te tame vinula se snaznija nego ikad, ne dopustajuci da ljubavno razocarenje upravlja njenim zivotom. Resenje je u promeni i zato je Mardzori smislila plan – plan koji ukljucuje i zgodnog licnog trenera iz njene teretane.

 

Nezasiti

Mardzori Stil i Brajs Simpson napokon su jedno drugom izjavili ljubav, ali bura se jos nije smirila; utvare iz proslosti kao da stezu obruc oko njih, kao tamni oblaci se nadvijaju nad njihovom srecom. Osnazeni ljubavlju, Mardz i Brajs znaju da za srecu treba biti hrabar. Dok se Mardzori odlucno suprostavlja svojim demonima kako bi spasla sebe i svoju ljubav, Brajs pokusava da resi enigmu koju je njegov otac ostavio iza sebe.

Zlokobni advokat, tajanstveni blizanci i jedan prevremeni porodjaj nove su prepreke njihovoj ljubavi i miru Stilovih i Simpsonovih, koji su se ovoga puta ujedinili u opasnom lovu na sakale. Neocekivan povratak na scenu nekoga ko je u proslosti imao vaznu ulogu u jezivoj tragediji koja je povezala te dve porodice, postavio je novu nedoumicu pred Brajsa, probudivsi misteriju, dovevsi u pitanje njegovu lojalnost

Ovo je borba za spas dve porodice.

Ovo je borba za ljubav

A Mardzori i Brajs su reseni da iz nje izadju kao pobednici

 

Bez daha

Posle zastrasujucih dogadjaja i tragicnih otkrica, Stilovi napokon mogu da odahnu. Tajson, Rajan, i Dzona nasli su srecu pored zene koje vole, i malo-pomalo prosiruju porodicu, ali Mardzori Stil, njihova sestra, obrela se na prekretnici. Odavno je shvatila ranc nije njen zivotni san, da vreme radije provodi u kuhinji, gde stvara prava mala gastronomska remek-dela. Logican korak bio bi kurs u uglednoj kulinarskoj akademiji Kordon blu.

Ipak, Mardzori okleva. I to se ne samo iz obaveze prema braci, Zajedno sa Brajsom Simpsonom, u njen zivot se prikralo nepoiznato osecanje…