Akcija!

Komplet Trileri – 5 knjiga za 999

2670,00 RSD999,00 RSD

Komplet sadrzi:

  1. Pesnik
  2. Presuda u kamenu
  3. Pod okriljem mraka
  4. Papirni novac
  5. Potpuna kontrola

O knjizi "Komplet Trileri – 5 knjiga za 999"

Pesnik

Serijski ubica, čije su žrtve inspektori krvnih delikata, uspeva da nasvakoj brutalno ubijenoj žrtvi ostav poruku iz dela E. A. Poa. Njegovaposlednja žrtva je Makejev rođeni brat.

 

Presuda u kamenu

Roman Presuda u kamenu, najpoznatije i najproduktivnije savremene britanske autorke kriminalističkih romana, Rut Rendel, kritika je već odavno proglasila klasičnim. Iako se već iz prve rečenice može saznati krvavi vrhunac romana, priča se čita sa nesmanjenom napetošću i zanimanjem. Junis Parčman je ubila celu porodicu Kaverdejl samo zato što nije znala da čita i piše. Nije bilo pravog motiva niti predumišljaja. Zbog njenog zločina, za Junisinu nepismenost saznala je ne samo porodica i šačica seljaka nego cela zemlja.

Zločinom nije ostvarila ništa osim nesreće za samu sebe, a negde u svom perverznom umu uvek je znala da ništa neće postići…

Hladnokrvno ubistvo bogataške porodice Kavrdlej zaintrigiralo je i slavnog Kloda Šabrola, koji je po ovom romanu snimio film.

 

Pod okriljem mraka

Mladi advokat na čelu najistaknutije advokatske firme u Sijetlu, Gas Vitli, postiže uspeh bez presedana. A onda, njegova supruga Bet nestaje – što se poklapa sa serijom brutalnih ubistava. FBI misli da je Bet ili poslednja žrtva ubice… ili njegov svesni saučesnik. Gas je siguran da njegova supruga nije ubica. Ali, što dublje traga, sve više shvata da Bet nije žena koju je mislio da poznaje. Bet je možda živ. Možda se suočila sa zapanjujućim zlom. A za Gasa i njegovu porodicu, to zlo je previše blizu kuće.

 

Papirni novac

Radnja romana dešava se u jednom jedinom danu u životu velegrada u kome su pohlepa i pokvarenost različitih karaktera stvorili trku u kojoj se bije bitka s vremenom za papirni novac koji je u prvi mah bio namenjen uništenju. Ova jeziva hronologija pokazuje sav Foletov dobro znani talenat za stvaranje zapleta i opisivanje karaktera.

 

Potpuna kontrola

Sidni Arčer, ima savršen život koji će se u trenutku promeniti kada sazna pažljivo skrivanu istinu o njenom suprugu. Odjednom će biti uvučena u tajne i intrige velike korporacije, bez ikoga ko može da joj pomogne, osim jednog agenta FBI, jedinog čoveka koji joj veruje…