Akcija!

KOMPLET – TAŠI

1794,00 RSD499,00 RSD

1.     TAŠI
2.     TAŠI I DIVOVI 
3.     TAŠI I DUHOVI
4.     TAŠI I DUH KOJI ISPUNJAVA TRI ŽELJE 
5.     TAŠI I BABA JAGA I DEMONI 
6.     TAŠI – CIPELE ZA PLES I VELIKI SMRDLJIVAC

O knjizi "KOMPLET – TAŠI"

TAŠI

 

Mali Džek ima novog, neopisivo zanimljivog prijatelja. Taši dolazi iz daleke zemlje Nedođije. Ovamo je stigao na labudu, pošto je utekao strašnom Gospodaru Rata. Mada, glavni razlog za njegov dolazak jeste želja da se upozna s vama i ispriča vam svoje najbolje doživljaje. Kako je prevario poslednjeg zmaja na svetu? Ovako je to bilo…

 

TAŠI I DIVOVI

 

Džek je trčao celim putem do škole. Danas Taši dolazi da mu kazuje još priča: o divu Čintu, velikom kao planina; o pljačkašima koji ga otimaju da bi vođi bande zamenio nestalog sina. Samo neko toliko pametan kao Taši zna kako da im doskoči!

 

 

TAŠI I DUHOVI

 

Zna se ko je najhrabriji u celom selu… Taši je taj koji se ne boji strašnih, opasnih, groznih duhova i rešen je da ih protera iz šume koju su, bezobraznici, zaposeli. To nije sve – on je taj koji će se, kroz mračne podzemne prolaze, uputiti u planinu Belih Tigrova, odakle se niko nikada nije vratio!

 

TAŠI I DUH KOJI ISPUNJAVA TRI ŽELJE

 

Četvrta u seriji predivnih, ilustrovanih knjiga o malom Džeku i hrabrom, dosetljivom Tašiju. Svi jedva čekaju da čuju Tašijeve čudesne priče o lukavom, lenjom duhu i o tri najvažnije želje… A šta li tek Taši radi kada se ponovo suoči sa svirepim Gospodarem Rata?! On je uvek spreman na sve. Njegove avanture nas uče da brzo mislimo i donosimo ispravne zaključke.

 

TAŠI I BABA JAGA I DEMONI

 

Život našeg junaka Tašija je jedna velika pustolovina. U petoj priči Ane Finberg „Taši i Baba Jaga/Taši i demoni“ dečakov otac ne može da odoli Taš¡ijevim maštovitim pričama o Baba Jagi i Pakosnom Baronu, koji ga drži kao zatvorenika da bi ga predao strašnom Rečnom Gusaru.Paukovi, zmije i pacovi! Da li će gmizavi demoni, očiju kao krv crvenih, naterati Tašija da progovori i otkrije im gde je sakrio princezu Sarašinu? kako je dospeo u lavirint iz koga niko nikada nije pronašao put? U ovoj, šestoj po redu priči, Tašija čeka još više nevolja kada se svirepi Rečni Gusar vrati da mu se osveti.

 

TAŠI – CIPELE ZA PLES I VELIKI SMRDLJIVAC

 

Jedini Brat diva Čintua će pojesti sve iz sela ako ih Taši ne spreči, a i sve će krenuti naopako kada se pojavi stranac sa magičnom frulom. Kada je nevolja tu, Taši časa ne časi.Džekov stric Džo voli da priča priče, baš kao i Taši – kao što je na primer ona o magičnim cipelama i pokvarenom planu strica Tiki Pua… i šta je Taši uradio kad mu je vrač Vid unapred rekao da će mu njegov deseti rođendan biti i poslednji?Čitajte još o Tašijevim magičnim pustolovinama u knjizi „Taši i veliki smrdljivac/Taši i cipele za ples“ Ane Finberg.