Komplet – Gramatika i Rečnik engleskog jezika

Izdavač: Škola plus

O knjizi

GRAMATIKA engleskog jezika profesora Gorana Ćirića predstavlja priručnik koji je namenjen kako učenicima osnovnih i srednjih škola, tako i svima onima koji bi hteli da obnove ili utvrde svoje znanje. Na početku svakog poglavlja data su osnovna pravila o gramatičkim strukturama koje je moguće primeniti u velikom broju raznovrsnih vežbi. U ovom, novom izdanju, pored proširenja, ispravki i novih poglavlja, obrađeni su još i mešoviti kondicional (Mixed Conditionals) i glagoli Raise/Rise; Lie/Lay. Neka poglavlja su znatno proširena, ili u objašnjenjima ili u vežbanjima. Cilj nam je bio da priručnik bude "user friendly", tj. da učenici i nastavnici lako pronalaze gramatičke celine koje ih zanimaju. Udžbenik je koncipiran po uzoru na najbolje gramatike engleskih autora (Swan, Alexander i dr.)

     

REČNIK - Cilj ovog Rečnika je da zadovolji najšire potrebe za jednim modernim standardnim rečnikom, kako onih koji se tek upoznaju sa engleskim jezikom, tako i svih onih koji ga već uče. U tom slimslu namenjen je prvenstveno učenicima osnovnih i srednjih škola, ali i šire, svima onima koji se engleskim jezikom sreću i koriste ga.

U rečniku ima 35000 reči u oba smera. Njegova velika prednost je u tome što pored ostalog, nudi informaciju o tome gde se reč može rastaviti, daje britansku i američku varijantu izgovora i pisanja i navodi najčešće predloge sa kojima se određena reč kombinuje. Takve informacije ne mogu da se nađu u drugim našim rečnicima i zbog toga je ovaj Rečnik knjiga koja je od velike pomoći prilikom učenja engleskog jezika.

 

Ministarstvo prosvete Republike Srbije, rešenjem broj 650-2-00801/210-06 od 09-02-2011. godine, odobrilo je ovo nastovno sredstvo za izdavanje i upotrebu u osnovnoj i srednjoj školi.

Cena

1.960,00 RSD 980,00 RSD

Dodaj u korpu

Informacije o dostavi

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbine preko 2000 dinara!


Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Cena isporuke zavisi od težine pošiljke. Više informacija o cenama dostave možete naći u Uslovima. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije možete pozvati telefon:

011/36 70 620

061/65-999-33

Ili poslati poruku na: