KOMPLET OD 4 KNJIGE

 

 

O knjizi

  1. Ubio ga Holivud - Zavodljiv i šokantan roman u kome scenarista kojeg je napustila sreća pokušava da pretvori brutalno ubistvo u svoj sledeći filmski hit. Špijunirajući svoje susede na Holivud Hilsu, Bobi Njuman je video prelepu damu iz visokog društva kako vodi ljubav sa zgodnim latinoameričkim glumcem. Kada je njihovo šaputanje na jastuku preraslo u svađu, Bobi sa užasom posmatra kako žena ubija svog ljubavnika i odlučuje da o tome piše, umesto da slučaj prijavi policiji i tako se uključuje u istragu ubistva.
  2. Gospodin stranac - Mladi Englez, Danijel Tejn, zatekao se u Tokiju, odakle ne može da ode jer je izgubio pasoš. Radi ilegalno u jednoj neuglednoj školi za strane jezike čiji upravni odbor odbija da mu isplati zaradu. Zasitio se i svoje devojke, Japanke Keiko, koja živi u stanu punom prepariranih igračaka. Njihova veza dospeva u ćorsokak.Danijelove nevolje, međutim, tek započinju. S naletom olujne i vrele kišne sezone, devojčina porodica pristiže na njegov prag, u nameri da ga po svaku cenu natera na brak sa Keiko. Kao upravljači tajanstvenih i opasnih „ Kompanijskih poslova“ oni nastoje da preuzmu upravu i nad njegovim životom. Danijel se opire, zapravo pokušava da to učini, i pri tom otkriva mnogo o Japanu – i dobrog i lošeg – a takođe i o sopstvenoj kulturi.Gospodin stranac je prvi roman Metjua Nila za koji mu je dodeljena nagrada Somersta Moma 1988. godine.
  3. Milioneri - Braća Čarli i Oliver Karuzo, bankarski službenici, upliću se u intrigu i proneveru kad otkrivaju da njihov šef Henri Lapidus podriva Oliverovu karijeru. Ovaj dvojac odlučuje da ukrade tri miliona dolara s neaktivnog računa jednog mrtvog klijenta banke, no pre nego što uspevaju da novac upotrebe, grupa pokvarenih agenata Tajne službe takođe kreće za novcem. Ali, braća Karuzo uskoro shvataju da je još nešto u igri zato što su njihova tri miliona povezana sa Diznijevom tehnologijom i novim izumom koji će doneti preokret u industriji zabave. To daje još više motiva za ubistvo i povređivanje, dok braća beže na Floridu, praćeni nevoljama na svakom koraku.U svom četvrtom trileru Melcer se uspešno hvata u koštac s temom finansijskih nevolja i pogađa glavni problem koji se tiče i običnog čoveka: mogućnost da se domognete velike svote novca u trenutku kada vam je potreban. Uz pomoć simpatičnog naratora, Melcer uspeva da horor začini lakim humorom što Milionere čini uzbudljivim i zanimljivim štivom.
  4. Opasna slava - Nije želela mnogo. Samo da osvoji superzvezdu...Beskrupulozna Belinda htela je da ima bogatog i slavnog muškarca. S obzirom na njeno radno mesto šanse da joj se ispuni želja bile su ravne nuli.Skromna Grejs je želela samo miran život. A njeni problemi bili su: mladić – bolesni egoista, majka provodadžika i posao u izdavaštvu gde je sretala sve same loše pisce. Lukava Belinda najzad će da postane slavna, dok će Grejs da sretne zgodnog i svetski slavnog filmskog glumca. U kolopletu neverovatne samozaljubljenosti, neograničenosti luksuza i bezgranične pohlepe, životi dve devojke se spektakularno ukrštaju. A tek onda počinju pravi problemi...

Cena

2.800,00 RSD 999,00 RSD

Dodaj u korpu

Informacije o dostavi

Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Cena isporuke zavisi od težine pošiljke. Više informacija o cenama dostave možete naći u Uslovima. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije možete pozvati telefon:

011/41 43 490

061/65-999-33

Ili poslati poruku na: