KOMPLET OD 4 KNJIGE – II

Izdavač: Narodna knjiga

O knjizi

Oženjen čovek - Kada je Lusi Felous ponuđeno da se preseli van grada u kuću snova, ona je tu ponudu oberučke prihvatila. U Londonu se teško živi sa nesigurnim prihodima, a udovici sa dva mala sina još je napornije. Život na selu će joj omogućiti da bude blizu Čarlija. Ko je Čarli? Jedini čovek zbog koga je u protekle četiri godine njeno srce brže kucalo. Savršeno. Ili bi bilo tako da on ne pripada nekom drugom… Intrigantan i duhovit novi roman autorke bestselera o tome koliko mogu da budu komplikovani odnosi među odraslima. Ona - Pametna, sjajna, romantična komedija o ženskoj opsednutosti povratkom bivše devojke njenog verenika.
Eliza je najzad našla srodnu dušu. Treba da se uda u aprilu. Međutim, Adrien se vraća u grad. Ona je njena najgora noćna mora u ljudskom obliku. Zanosna. Obrazovana na Jejlu. Francuskog porekla. „ Majka svih bivših“. Najzabavnija i najmudrija knjiga Laure Zigman je i najviši, savršeni pogled na to što se dešava kada najdublje, najtamnije srce ljubomore preuzme vaš život. Irska smrt - Vest o smrti mladog Edija Kohrana je šokirala sve. Patolozi misle da je u pitanju samoubistvo, ali Hardi u to nije poverovao. Sumnje su ga odvele do srca bara u Litl Samroku, u sećanje na tople kuhinje, hladne katedrale i neoproštene grehe. Instinkt ga je upozorio da će još neko umreti. Ali ko? Deseti uvid -  U ovom uzbudljivom nastavku celestinskog proročanstva, u raskošnim šumskim prostranstvima ispresecanim zadivljujućim vodopadima, počinje vaša potraga za desetim uvidom… Ovo je putovanje koje će vas provesti kroz kapije drugih dimenzija, sve do uspomena na prošla iskustva i minule vekove, kroz prolaznost života sa kojom se svi moramo suočiti, pa sve do mesta na kom se krije sve znanje o ljudskoj sudbini… Međutim, dole na zemlji, gde boravi strah od toga šta budućnost nosi novom duhovnom preporodu, vodi se borba kako bi se saznala priroda intuicije, harmonije i blagostanja.

Cena

2.800,00 RSD 999,00 RSD

Dodaj u korpu

Informacije o dostavi

Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Cena isporuke zavisi od težine pošiljke. Više informacija o cenama dostave možete naći u Uslovima. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije možete pozvati telefon:

011/41 43 490

061/65-999-33

Ili poslati poruku na: