Sale

Komplet – Najlepše basne sveta na srpskom i engleskom

1.799,00 дин. 699,00 дин. sa PDV-om

1. Kokoška Sa Zlatnim Jajima i Druge Priče

2. Lisica I Roda i Druge Priče

3. Cvrčak i Mrav i Druge Priče

4. Mišji Sabor i Druge Priče

5. Zec i Kornjača i Druge Priče

6. Gavran i Lisica i Druge Priče

Nezaobilazan detalj svakog odrastanja su basne. Ispričane lako razumljivim i jednostavnim jezikom i prilagođene različitim uzrastima u najboljem maniru pripovedačke tradicije prenose nam univerzalna i vanvremenska značenja.

Zabavna, kreativna i bogato ilustrovana dvojezična edicija namenjena deci – Najlepše basne sveta.

Edicija sadrži više od trideset najlepših basni u šest knjiga, među kojima ćete naći, osim onih nezaobilaznih Zec i kornjača, Lav i miš, Gavran i Lisica i drugih, i veliki broj basni sa kojima se retko srećemo Mlekarica, Konj i magarac, Mišji sabor, …

U svakoj od šest knjiga ove edicije pronaći ćete i brojne edukativne tekstove i pesme iz kojih će deca saznati mnogo o navikama i osobinama životinja.

Knjige ove edicije omogućiće vašoj deci da na što zabavniji način nauče engleski jezik, a da pri tom uživaju u predivnim basnama. Sve basne, edukativni tekstovi i pesme prevedeni su na engleski jezik.

Na svakoj strani engleski tekst prati srpski tekst što u velikoj meri olakšava učenje jezika i savladavanje manje poznatih reči. Na kraju svake knjige nalazi se rečnik odabranih reči i pojmova sa kojima se deca ređe sreću.

Svaka knjiga predstavlja pravi umetnički doživljaj sa značajnom edukativnom notom. Zanimljive i savremene ilustracije bogate detaljima izdvajaju knjige ove edicije od ostalih izdanja i svojom sadržajnošću motivišu decu da im se vraćaju i iznova ih čitaju.

Težina 0.6 kg
Izdavač

Knjiga Komerc