Akcija!

Komplet Megahit drame – 4 knjige za 799

1950,00 RSD799,00 RSD

Komplet sadrzi:

  1. Izmedju dve zene
  2. Samo sam trazila ljubav
  3. Slatka Temza
  4. Krupna riba
Požurite! Ostalo je manje od 5 knjiga na stanju.

Komplet Megahit drame – 4 knjige za 799

Izmedju dve zene

Ljubav sa dve žene donosi mnogo uzbuđenja ali zahteva i mnogo truda. Glavni junak ovog romana se nalazi u takvoj situaciji u kojoj će uživati sve do jednog trenutka, kada će morati da donese odluku. Ono što će, u svakom slučaju shvatiti, je da je sloboda u ljubavi potrebna i drugima koliko i njemu.

 

Samo sam trazila ljubav

Šesnaest godina, dnevnik, otkriće jednog novog i drugačijeg sveta, mlado žensko telo, putovanje kroz seks u potrazi za svojim ja. Želja da se spozna ono oduvek nedokučivo osećanje – ljubav. I iluzija da se ono može naći u mnogim posteljama, u mnogim telima, u nepoznatim kućama sa muškarcima koji je ne vole. Za Melisu je sve počelo kada je shvatila, ili se možda samo zavaravala, da muškarci ne žele da uživaju u ženi, da oni ne mogu da vole. Zato se Melisa podaje svima. U nadi da će neko u njenim očima videti žeđ za ljubavlju, dospeva u mračni i prljavi tunel poniženja i bola u kome rizikuje da zauvek izgubi ono najdragocenije – samu sebe.

 

Slatka Temza

Knjiga priča o napetoj ljubavnoj potrazi, koja se odvija u XIX veku, u vreme kad je Londonom besnela kuga, i završava se uporedo sa povlačenjem bolesti iz grada. Metju Nil je ovaj višestruko nagrađivani roman posvetio sećanju na genijalnog viktorijanskog novinara Henrija Mejhjua, na osnovu čijih je novinskih tekstova romane pisao i sam Čarls Dikens, te je on prepun živopisnih slika Londona i svakodnevnih navika njegovih raznolikih stanovnika, predstavljenih sa filmskom preciznošću i duhovitim stilskim rešenjima.

 

Krupna riba

U svojim najboljim godinama, Edvard Blum je bio neobičan čovek. Mogao je svakoga da nadmaši. Spasavao je tuđe živote. Volele su ga životinje, voleli su ga ljudi. Volele su ga žene. Bio je trgovac pun vizionarskog nadahnuća. A niko nije umeo da se šali kao on. Ovako je, u najmanju ruku, on ispričao svom sinu, Vilijemu. Vilijem, zapravo, ne poznaje dobro svog oca, pošto Edvard ne provodi mnogo vremena kod kuće. O njemu zna ono što je uspeo da sazna iz pričica koje je godinama slušao. Dok gleda kako mu otac umire, u Vilijemu raste očajnička želja da sazna više o njemu, dok ne bude prekasno. I tako, zadivljujućom veštinom, ponovo sklapa neuhvatljivi očev život kroz niz legendi i mitova, tražeći nadahnuće u ono malo činjenica koje su mu poznate. Kroz ove priče, Vilijem počinje da razumeva velike podvige Edvarda Bluma – kao i njegove velike neuspehe. Nekako uspeva da razume oca kojeg gubi. I tako nalazi pravi način da se oprosti od njega.