Akcija!

KOMPLET KNJIGA- GART NIKS

PROIZVOD TRENUTNO NIJE DOSTUPAN

KOMPLET SADRŽI:
1- SABRIJEL
2- LIRAEL
3- ABHORSEN

Autor: Gart Niks
Izdavač: Narodna knjiga
Povez: Tvrd
Pismo: Ćirilica

KOMPLET KNJIGA- GART NIKS

1- SABRIJEL

Do danas je Niksova trilogija o Staroj Kraljevini (Sabrijel, Lirael i Abhorsen) prodata u preko milion i po primeraka. Prvi roman Sabrijel je priča o ćerki maga Abhorsena. Sabrijel je odmalena živela izvan zida Stare kraljevine – daleko od nekontrolisane moći Slobodne magije, dalje od Mrtvih koji neće ostati mrtvi. Ali, sada je njen otac nestao i Sabrijel je pozvana da pređe u taj svet kako bi ga našla. Napustivši sigurnost škole koju je poznavala kao kuću, Sabrijel kreće u potragu punu natprirodnih opasnosti, uz pratioce u koje nema poverenja – jer unutar granica Stare Kraljevine ništa nije onako kako izgleda.

2- LIRAEL

Drugi deo trilogije o Starom Kraljevstvu.
Lirael se nikada nije osećala istinskom ćerkom Klajra. Napuštena od strane majke, neupoznata sa identitetom svog oca, Lirael ne podseća ni na koga i z svoje velike, razgranate porodice koja živi na glečeru Klajra. Ona nema čak ni Uvid – sposobnost da pogleda u sadašnjicu i u moguće budućnosti, u ono što je pripadnicama Klajrima dato rođenjem.
Ipak, Lirael je ona u čijim rukama leži sudbina Stare Kraljevine. Mora da preduzme očajničku misiju pod rastućom senkom drevnog zla, onog koje se suprotstavlja kraljevskoj porodici, blokira Uvid Klajra i preti da slomi samu granicu Života i Smrti. Praćena samo svojom vernom prijateljicom, Ozloglašenom Kujom, koja joj pomaže, Lirael mora da smogne hrabrosti kako bi pogledala u svoju skrivenu budućnost.
Gart Niks uvlači čitaoca duboko u magični pejzaž Stare Kraljevine i tako očaravajuću pripovest otkrića, sudbine i opasnosti.

3- ABHORSEN

Kada deveta kapija pozove ko može odoleti pozivu..?

Poslednji deo trilogije o Starom Kraljevstvu!