Sale

KOMPLET DUHOVNIH KNJIGA

2.200,00 дин. 669,00 дин. sa PDV-om

Autor: Zoran S. Saramandić

 

Sveti velikomučenik Vladika Nikolaj Žički –  Teško da bi iko od nas sićušnik Mirjana, dao tako veličanstvenu sliku o Sv. Nikolaju Žičkom, kao što je to učinio Njegov sabrat Ava Justin Kelijski.

Svojim čudesnim i sveobuhvatnim otkrivanje Ikone Sv. Nikolaja Žičkog on je jedini mogao da sagleda Božanstvenog poslanika ne samo u Srbiji, već i na Evropskoj i Planetarnoj duhovnoj i besedničkoj poziciji.

Ako je tako, a tako je, neka i ova Beseda ma parastosu belikomučeniku, ravnoapostolnom SV. Nikolaju Žičkom bude i predgovor Sv. Nikolaju Žičkom.

Manastir Virovitica – Duhovni razgovori bogomolilaca sa igumanom Tadejom

Novi duhovni razgovori sa Igumanom Tadejom u manastiru Vitovnica II deo – Duhovna Tribina pre hodoćašća za Vitolicu – Planterna beseda Episkopa branićevskog Hrizostoma monahinjama manastira Ravanice – Sv. Velikomučenik Nikolaj žički: Zapadna Evropa Ne! Sveta Rusija i Sveta Srbija sa Grčkom u Pravoslavnoj Evropi kao teodulije = Neodoljivi svet: Duhovni susreti sa Andjelom u zatvoru – Razgovor sa Hristom spasiteljem – Isceljenje obolele devoojčice od raka na humici starca Taleja.

Težina 0.5 kg
Izdavač

Tetraton