KOMPLET DUHOVNIH KNJIGA

Autor: Zoran S. Saramandić

 

Izdavač: Tetraton

O knjizi

Sveti velikomučenik Vladika Nikolaj Žički -  Teško da bi iko od nas sićušnih Mirjana, dao tako veličanstvenu sliku o Sv. Nikolaju Žičkom, kao što je to učinio Njegov sabrat Ava Justin Kelijski.

Svojim čudesnim i sveobuhvatnim otkrivanjem Ikone Sv. Nikolaja Žičkog on je jedini mogao da sagleda Božanstvenog poslanika ne samo u Srbiji, već i na Evropskoj i Planetarnoj duhovnoj i besedničkoj poziciji. Ako je tako, a tako je, neka i ova Beseda na parastosu velikomučeniku, ravnoapostolnom Sv. Nikolaju Žičkom bude i predgovor Sv. Nikolaju Žičkom.

Manastir Vitovnica – Duhovni razgovori bogomolilaca sa igumanom Tadejom

Novi duhovni razgovori sa Igumanom Tadejom u manastiru Vitovnica II deo - Duhovna tribina pre hodoćašća za Vitovnicu – Planterna beseda Episkopa braničevskog Hrizostima monahinjama manastira Ravanice – Sv. Velikomučenik Nikolaj Žički: Zapadna Evropa Ne! Sveta Rusija i Sveta Srbija sa Grčkom u Pravoslavnoj Evropi kao teodulije - Neodoljivi svet: Duhovni susreti sa Andjelom u zatvoru – Razgovor sa Hristom spasiteljem – Isceljenje obolele devoojčice od raka na humici starca Tadeja.

Cena

2.200,00 RSD 999,00 RSD

Dodaj u korpu

Informacije o dostavi

Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Cena isporuke zavisi od težine pošiljke. Više informacija o cenama dostave možete naći u Uslovima. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije možete pozvati telefon:

011/41 43 490

061/65-999-33

Ili poslati poruku na: