Akcija!

KAKO PREŽIVETI POROĐAJ U SRBIJI

499,00 RSD149,00 RSD

Autor: Isidora Bjelica
Izdavač: Knjiga komerc
Br. strana: 94
Pismo: Ćirilica
ISBN: 9788683583485

Požurite! Ostalo je manje od 5 knjiga na stanju.

KAKO PREŽIVETI POROĐAJ U SRBIJI

“Kako preživeti porođaj u Srbiji” Isidore Bjelice je prva knjiga koja na realan i duhovit način, bez laži i skrivanja govori o trudnoći i porođaju.

Razočarana što gotovo ni jedan od svetskih priručnika ne može da primeni na naše realne uslove Bjelica je napisala knjigu koja sadrži sve najvažnije medicinske savete tokom devet meseci, ali koja daje i do sada skrivane psihološke, prijateljske i praktične savete kako da trudnica u Srbiji preživi trudnoću i porođaj i da to ne bude traumatično i frustrirajuće iskustvo.

Knjiga sadrži dnevnik njene prve i druge trudnoće, fotografije celog porođaja kao i očev dnevnik sa lica mesta.

Ovo je prva knjiga koja vam bez zadrške pruža sve ono što ostali prećutkuju o najvažnijem događaju u ženinom životu. Kako u zemlji, gde bubašvabe jure bolnicama, doktori moraju da se potplaćuju, a muževi čekaju bebu u kafani, imati trudnoću i porođaj koji liči na civilizovan i siguran? Šta je to epidural, epiziotomija, kada možete a ne imati seks u trudnoći, šta jesti, šta nositi, kako disati, kako se pripremiti i kako organizovati svoj život i kako to sve zaista izgleda možete naći samo u jednom vodiču za mame, tate i ostale a to je knjiga “Kako preživeti porođaj u Srbiji” mame dvoje dece – Bjelice.