Akcija!

Hari Poter i ukleto dete

1320,00 RSD950,00 RSD

Autor: Dž. K. Rouling

Izdavač: Evro Book

Pismo: Latinica

Format: 14,5 x 24

Broj strana: 320

Povez: Tvrd

Godina izdanja: 2016

ISBN: 978-86-505-2775-7

Hari Poter i ukleto dete

HARI POTER I UKLETO DETE – Dž. K. Rouling

 

HARI POTER I UKLETO DETE je osma priča. Devetnaest godina kasnije.

Hariju Poteru nikad nije bilo lako, a nije mu lakše ni danas kad je prezauzeti službenik u Ministarstvu magije, muž i otac troje dece školskog uzrasta.

Dok se Hari bori s prošlošću koja odbija da ostane tamo gde joj je mesto. Njegov najmlađi sin Albus (pogodili ste – ime je dobio po Albusu Dambldoru!), mora da se suoči s porodičnim nasleđem koje nikad nije želeo. Prošlost i sadašnjost zloslutno se mešaju, upozoravajući oca i sina da neprijatna istina ponekad leži tamo gde je najmanje očekuješ.

Zasnovan na novoj originalnoj priči Dž. K. Rouling, Džeka Torna i Džona Tifanija, ovo je osma priča o Hariju Poteru, prva adaptirana za pozorišnu scenu.

Nastavlja se putovanje Harija Potera, njegovih prijatelja i porodice u susret čitaocima širom sveta, kojima će ovo specijalno izdanje dramskog teksta biti dostupno nakon premijere predstave u londonskom Vest Endu, 30. jula 2016.

Za produkciju pozorišne predstave zaduženi su Sonia Fridman Productions, Colin Callender i Harry Potter Theatrical Productions.

 

Pogledajte celokupnu ponudu naslova, na portalu Knjige na dlanu, autorke Dž. K. Rouling.