ELAJZA I NJENA ČUDOVIŠTA

999,00 RSD

Autor: Frančeska Zapija

Pismo: Latinica

Format: 140*200

Broj strana: 396

Povez: Mek

Izdavač: Public praktikum

Godina izdanja: 2018

ISBN: 9788660355999

O knjizi "ELAJZA I NJENA ČUDOVIŠTA"

U stvarnom svetu, Elajza Mirk je stidljiva, čudna i usamljena. Na internetu je Dama Sazvežđa, anonimna autorka neverovatno popularnog internet-stripa Monstruozno more. Elajza ne može da zamisli da bi u stvarnom svetu mogla da uživa jednako kao onlajn, a nema želju ni da pokuša.

Tada se u njenu školu prebacuje Volas Vorland, najpopularniji pisac fanfikcije o Monstruoznom moru. Volas misli da je Elajza još samo jedna njegova obožavateljka, i dok je lagano izvlači iz školjke zatvorenosti, ona počinje da se pita da li je život van interneta možda ipak vredan.

Ali kada Elajzina tajna postane neočekivano javna i ceo svet sazna za nju, sve što je izgradila – priču, vezu s Volasom, pa čak i njen zdrav razum – počinje da se raspada i urušava.

Kroz nizove pisama, poruka, stripova i proze, ova knjiga bavi se odnosima i identitetom… i ostaviće snažan utisak na tinejdžere koji pišu o svojim omiljenim likovima, posvećuju im umetnička dela i uživaju u tome. Ovaj roman morate imati u svojoj kolekciji tinejdž romana, posebno ukoliko vas privlači „gik” kultura. – School Library Journal