Efekat senke

770,00 RSD

Autor: Dipak Čopra, Debi Ford i Merijen Vilijamson
Broj strana: 188
Pismo: Latinica
Povez: Broširan
Format: 23 cm
ISBN:9788679503763

Efekat senke

TROJE OMILJENIH UČITELJA NA JEDNOM NEVEROVATNOM PUTOVANJU

Autori bestselera Njujork tajmsa i širom sveta priznati lideri na polju nove misli, Dipak Čopra, Debi Ford, Merijen Vilijamson, udružili su snage i podelili svoja znanja na temu jedne od najvećih prepreka sa kojom se suočavamo na putu ka sreći – senke. Ovo troje stručnjaka, svako sa svojim jedinstvenim pristupom, razotkrivaju delove naših ličnosti, koje poričemo da postoje, a koji nam upravljaju životom.

Rezultat je praktično i duboko putovanje prema našoj celovitosti.

NA STRANICAMA OVE KNJIGE OTKRIĆETE:

– Kako da se pomirite sa sobom, drugima i celim svetom.
– Kako da osvetlite one delove svoje ličnosti koji imaju moć da vam promene život.
– Kako da nađete hrabrost da odbacite sve ono što vas sputava.
– Kako da se ponovo povežete sa osobom kakva želite da budete i vodite život kakav zaslužujete.

DIPAK ČOPRA, osnivač Centra Čopra, istaknuti učitelj istočnjačke filozofije u zapadnom svetu. Već decenijama je autor bestselera, čije su knjige bile na praktično svakoj listi najprodavanijih knjiga u Americi, a njegovi naslovi prodavani su u milionima primeraka.

DEBI FORD, autorka bestselera Njujork tajmsa Tamna strana tragalaca za svetlošću i Zašto dobri ljudi čine loše stvari. Ona vodi radionice širom sveta i živi u Lajoli, u Kaliforniji, sa svojim sinom.

MERIJEN VILIJAMSON, širom sveta priznata duhovna učiteljica. Među deset njenih objavljenih knjiga, čak četiri su bile na prvom mestu bestseler liste Njujork tajmsa, uključujući i knjigu Kurs mršavljenja – 21 duhovna lekcija o tome kako da trajno izgubite višak kilograma.