DESET STVARI KOJE SMO URADILE

749,00 RSD

Autor: Sara Mlinovski

Izdavač: Laguna

Pismo: Latinica

Format: 13 x 20

Broj strana: 307

Povez: Mek

Godina izdanja: 2021

ISBN: 978-86-521-0992-0

DESET STVARI KOJE SMO URADILE

DESET STVARI KOJE SMO URADILE – Sara Mlinovski

 

DESET STVARI KOJE SMO URADILE  je beskrajno zabavna priča u koju ćete se zaljubiti! Pruža sasvim originalan pogled na slobodu, druženje i prvu ljubav.

Koja šesnaestogodišnjakinja ne bi ugrabila priliku da se preseli kod drugarice koja živi sama? Mada u ovom slučaju možda prilika nije prava reč. Ejpril je morala malčice da izvrne istinu kako bi joj otac to dozvolio. No ona i njena sustanarka Vaj sasvim su odgovorne i sposobne da se brinu o sebi. Kako su onda uspele da beže iz škole, priređuju lude žurke, kupe topli bazen i prihvate begunca, ni njima nije jasno.

Do kraja školske godine Ejpril će morati da se izbori s ljubavnim trouglom, da nauči sama da pere veš i prihvati da joj se brižljivo izgrađen svet možda raspada… a to je greška koju nije smela da napravi.

„Deset nesmotrenih i izuzetno napetih podviga koji će čitaoce nasmejati, uplašiti i naterati da nagađaju kao će se Ejpril izvući iz sledećeg sosa.“
Publishers Weekly

„Ovo nije samo slatka ljubavna priča već i slojevit uvid u traganja mlade žene koja se trudi da spozna sopstveno biće. Urnebesna je, potresna i krajnje zabavna.“
Lorin Mirakl, autorka Pričaćemo kasnije, bestselera New York Timesa

 

Onlline knjižara Knjige na dlanu vam nudi široku ponudu tinejdž knjiga različitih autora. Pogledajte našu ponudu u kategoriji Dečije knjige – Tinejdž.