Akcija!

Dečiji romani komplet – 5 knjiga za 699

PROIZVOD TRENUTNO NIJE DOSTUPAN

Komplet sadrzi:

  1. EMA – ES – ES – A PIPI DUGA CARAPA – Mirko S.Marković
  2. DŽEK DJIPALO – Filip Pulman
  3. ČUVARI PLANETE AKARAŠ – Božidar Pešev
  4. GRABLJIVČEVO ZLATO – Filip Riv
  5. KRPENA DEVOJKA IZ OZA I TIK TAK IZ OZA –  L. Frenk Baum

 

 

Dečiji romani komplet – 5 knjiga za 699

Komplet sadrzi sledece naslove:

 

  1. EMA – ES – ES – A PIPI DUGA CARAPA

Jedinstvena antologija kratke formei savremene komunikacije današnje dece koja učiodrasle kako da opšte sa svojim potomcima i kako da od njih nauče sve ono što su zaboravili kada su odrasli…

 

2. DŽEK DJIPALO

Duboko u najmračnijim zabitim ulicama Londona troje dece beže iz sirotišta. Ali neko vreba iz magle, posmatra Rouz, Lili i Neda, a to je kralj zlikovaca…

Užasna sudbina deluje neizbežno dok se, niotkuda, ne pojavi ne poznati sa crvenim, svetlećim očima. On skače po vazduhu kao vatromet – to je Džek Đipalo, strah i trepet za zlotvore!

Fanstastična avantura ispričana rečima i stripovima od dobitnika Karnegijeve medalje, Filipa Pulmana, autora knjiga Đerka Majstora vatrometa, koja je dobila Zlatno priznanje nagrade Smartiz, i Satni mehanizam, koja je dovila Srebrno priznanje nagrade Smartiz.

Napeta melodrama, pokretana anarhičnim zapletima koji vas ostavljaju bez daha..deca će je obožavati.

3. ČUVARI PLANETE AKARAŠ

Vanzemaljci su stigli u Beograd!

Hrabri dečak Marko pomaže devojčici-ptici-zmiji sa planete Akraš,  Liri, da pobedi zle sile koje progone.

Čuvari planete Akraš su izvanredan fantastički roman za decu i mlade, u kojem se večita borba dobra i zla razrešava kao u bajkama starih doba .

Lira i Marko su par koji ćete zauvek voleti!

 

4. GRABLJIVČEVO ZLATO

Posle dve godine bezbrižnog putovanja Pticjim drumovima, volja sudbine je Toma i Hester odvela u opasnost. Bežeci od avijaticara Zelene oluje, naleteše na mrazom okovani grad Sidrište. Avaj, to nije bezbedno sklonište – to je grad uništen kugom koji jedva opstaje…

 

5. KRPENA DEVOJKA IZ OZA I TIK TAK IZ OZA

KRPENA DEVOJKA IZ OZA

U kojoj se pripoveda kako je oživela jedna krpena lutka i šta je sve jedan mali Žvakač morao da preturi preko glave ne bi li pronašao čarobni lek za skidanje zlih čini sa svoga čike.

TIKTAK IZ OZA

U kojoj jednu devojčicu i jedno magare posle brodoloma more izbacuje na obale Oza gde se, na nesreću, opet biju bitke, dok naš stari poznanik Dronja pokušava da spase brata iz tamnice kralja Noma.