ČOVEK BEZ GRANICA

799,00 RSD

Autor: Ričard Č. Morais

Izdavač: Vulkan

Pismo: Latinica

Format: 14,5 x 20,5

Broj strana: 288

Povez: Mek

Godina izdanja: 2021

ISBN: 978-86-10-03945-0

ČOVEK BEZ GRANICA

ČOVEK BEZ GRANICA – Ričard Č. Morais

ČOVEK BEZ GRANICA – Bez obzira na to da li raspetljava zamršene niti Hoseovog unutrašnjeg sveta ili nas uvodi u milje u kojem novac znači sve, ovaj dirljivi roman, autora Ričarda Č. Moraisa, otkriva nam da ni ogromno bogatstvo ne znači ništa pred najtežim izazovima u životu.

Suočen sa bliskom smrću, Hose Marija Alvarez utrkuje se s vremenom kako bi sveo račune svog burnog finansijskog i ličnog života.

Rođen u petoj generaciji bankara, u Španiji iz doba Frankove vladavine, već sedamdeset pet godina uživa u privilegijama.

Jedine valute su bogatstvo i moć, vešto zadovoljavajući svoje velike materijalne i emocionalne apetite.

Dok se trza od jakih bolova, lebdi između trenutaka lucidnosti i živopisnih halucinacija koje ga vraćaju u dečačke godine, u jednostavna popodneva koja je proveo pecajući sa svojim ocem, stricem i voljenim mlađim bratom.

Ali ta nežna sanjarenja uskoro će pomračiti nešto mnogo ozbiljnije. Tuga i mračne porodične tajne naviru. Kao i razarajuća tragedija zbog koje nosi teret krivice na svojoj duši. On mora da se izbori šokantnom istinom koju je skrivao od svoje supruge i tri odrasla sina. Tragajući za iskupljenjem, počinje da shvata smisao svog života – i šta njegovo nasleđe znači njegovim voljenima.

Online knjižara Knjige na dlanu vam nudi široku ponudu različitih autora iz žanra Beletristika – Istorijski romani. Pogledajte našu ponudu u kategoriji Istorijski romani.