Akcija!

Džeronimo Stilton – Alisa u zemlji čuda

640,00 RSD399,00 RSD

Autor: Džeronimo Stilton

Izdavač: Evro Book

Pismo: Cirilica

Format: 19,5 x 27

Broj strana: 45

Povez: Tvrd

Godina izdanja: 2016

ISBN: 978-86-505-2754-2

Džeronimo Stilton – Alisa u zemlji čuda

ALISA U ZEMLJI ČUDA – DŽERONIMO STILTON

 

ALISA U ZEMLJI ČUDA – DŽERONIMo STILTON -a, je čuveni roman iz žanra literarnog apsurda. Čarls Latvidž Džonson je 1865. objavio pod pseudonimom Luis Kerol.

Priča o plavokosoj devojčici Alisi, koja je jednog lepog dana sa sestrom sedela na obali reke i ugledala neobičnog belog zeca u zelenom sakou. U rukama je držao veliki zlatni džepni sat i neprestano uzvikivao da kasni, što je Alisu, kojoj je na ovom izletu pomalo počela da se dosađuje, dovelo do odluke da krene za njim.

Nakon što je za zecom skočila u rupu, Alisa je počela da pada…

A koliko je duboka i čudna bila ta rupa! U njoj je bilo svega i svačega: slika i knjiga, flaša i satova, i najrazličitijih predmeta.

Usledilo je fantastično putovanje kroz zemlju čuda, gde je upoznala mnogo zanimljivih likova – mačka Cerekala, Martovskog zeca, Ludog šeširdžiju, kraljicu Srce i mnoge druge. Sa kraljicom je igrala kroket, umesto štapova koristeći ružičastog flaminga, dok su loptice bile ježevi.

 

Onlline knjižara Knjige na dlanu vam nudi široku ponudu dečijih knjiga različitih autora. Pogledajte našu ponudu u kategoriji Dečije knjige.