Akcija!

9 KNJIGA ZA 999

PROIZVOD TRENUTNO NIJE DOSTUPAN

Komplet sadrži:

  1. OSEĆAJTE SE SJAJNO, VREME JE – Ejlsa Frenk
  2. NEŽNA SIDNI – Helen Hart
  3. ČERINGAMSKE MISTERIJE: TELO U JEZERU I SNEŽNO SLEPILO – Metju Kostelo, Nil Ričards
  4. IZAZOVNA ENI – Helen Hart
  5. DRAGOCENA AMBER – Helen Hart
  6. ZAVODEĆI DASTI – Helen Hart
  7. BEZ DAHA – Helen Hart
  8. VRATA PERCEPCIJE – RAJ I PAKAO – Oldos Haksli
  9. FONTANA MLADOSTI – Peter Kelder

 

 

9 KNJIGA ZA 999

Džepna izdanja – 9 knjiga za 999 dinara

Za sve ljubitelje dobre knjige!

Neverovatna AKCIJA! Požurite i naručite sebi ili svojoj dragoj osobi 9 knjiga za 999 rsd!

Komplet sadrži:

1. Osećajte se sjajno, vreme je

Da li ste ikad pomislili kako više zaista nemate izlaza? Da li se događalo da potpuno izgubite motivaciju za sve što radite? Da li godinama sanjate jedan isti cilj, ali ne znate kako da ga ostvarite? Iskusni hipnoterapeut Ejlsa Frenk naoružaće vas znanjem i veštinama pomoću kojih ćete povratiti kontrolu nad svojim životom i usmeriti ga tamo gde ste oduvek želeli da stignete. Tehnike opisane u ovoj knjizi pomoći će vam da raskrstite s lošim navikama i unesete poboljšanja u mnoge oblasti života: zdravlje, veze, posao, finansije. Redovnim uvođenjem malih promena u način razmišljanja unećete velike promene u svoj život. Ne morate da napravite nikakav sveobuhvatan i detaljan životni plan, dovoljno je da se usredsredite na neku sitnicu od koje ćete početi. Budite sjajni, vreme je. I zaista verujte da je život SJAJAN!

2. Nežna Sidni

Semu O’Donovanu je dosadio učmali život u Montani. Kada mu  je zet ponudio sjajan posao i udeo u poslovima Makrejevih u Koloradu, sa oduševljenjem je prihvatio. To je promena koja mu je potrebna. Saznanje da će ponovo videti Sidni Bjukenan samo je šlag na torti. Sindi se u Kolorado vratila iz jednog jedinog razloga: pokušaće da osvoji što više nagrada na godišnjem rodeu kako bi pomogla roditeljima da sačuvaju svoj ranč u Nevadi. Pritom nije računala da će nabasati na Sema O’Donovana. Varnice koje su svojevremeno praštale među njima dvoma kao da nimalo nisu oslabile ni posle pet godina razdvojenosti. Ipak, mnogo toga drugog se promenilo. Kada bi bar Sem mogao da razume zašto je tih davnih dana donela jednu tešku odluku i da joj veruje…

3.  Čeringamske misterije: Telo u jezeru i Snežno slepilo

TELO U JEZERU

Čeringamsko seoce veće pozvalo je Lorana Burdena,gradonačelnika varoši na obali Bretanje na svečani prijem povodom bratimljenja od kojeg će obe varoši imati koristi. Mesto zbivanja: vila ledi Repton, koju njen unuk želi da pretvori u koferencijski centar svetske klase. U čast visokog gosta iz Francuske, priređena je raskošna večernja gozba. Ali dok pada noć i teče vino, gost nestaje s proslave, a jedan tajni par koji je svoj romantični susret rešio da upriliči na jezerskom ostrvcu, nailazi na njegovo beživotno telo.
Burdenova smrt liči na nesrećan slučaj sve dok Džek i Sara ne počnu da razgovaraju sa ostalim zvanicama.

SNEŽNO SLEPILO

Najgora mećava u pslednjih nekoliko godina pogodila je Čeringam i odsekla ga od sveta. Na izlazu iz sela nalazi se „Brodmid grandž”, starački dom smešten u oronloj gotičkoj vili okruženoj visokim zidinama. jedan od štićenika doma, stari Arči, završio je kao žrtva čeringamske oštre zime. Da li je za Arčijevu smrt kriva samo mećava koja mu je presudila snežnim nanosima, ili je posredi nečija prljava igra koja se okončala zločinom?
Džek i Sara odlučuju da otkriju istinu.

4. Izazovna Eni

Dalas Makrej nije uspeo da spasi brak. Razočaran i ogorčen, želi samo da zaboravi mučno desetogodišnje iskustvo i njegov kraj koji smatra najvećim životnim neuspehom.

5. Dragocena Amber

“Dragocena Amber”, delo pisca Helen Hart. Mlada Amber nije planirala da se upusti u vezu s naočitim Harperom Bejom, i to samo da bi izbegla suočavanje s prošlošću, ali Amber nikako nije očekivala da će je on ostaviti bez daha. I mada neodoljivo zavodljiva, ova gradska devojka platinastoplave kose i uvek doterana nije Harperov tip. Ipak, njen neočekivani poljubac ga je potpuno izbacio iz ravnoteže, pa se Harper pita treba li da joj pruži šansu. Da, vazduh oko njih dvoje bezmalo se naelektriše od privlačnosti koja ih neodoljivo vuče jedno ka drugom, ali on i ne sluti da bi prošlost te predivne žene mogla skupo da ih košta. Ovo je kratak opis jednog od dela ženskog poznatog pisca Helen Hart.

Dama kao što je Helen je verovatno dobila ime po poznatoj naučnici Helen, ali je rešila da svoju sposobnost oproba u drugim vodama, kao što su romani za žensku populaciju. Sve knjige ove dame su više nego strastvene pa je omiljena među emotivnijim polom. Skoro sva dela se brzo rasprodaju, a inspiraciju ima svuda oko sebe.

6. Zavodeći Dasti

Dasti O’Donovan neustrašivo jaše naizgled neukrotive bikove.Ali zna da je život mnogo više od zastrašujućih izazova.Zak Makrej nudi pola miliona dolara onom ko izdrži više od osam sekundi na leđima jednog od najstrašnijih bikova sa njegovog ranča.

7. Bez daha

Posle zastrašujućih dogadjaja i tragičnih otkrića, Stilovi napokon mogu da odahnu. Tajson, Rajan, i Džona našli su sreću pored žene koje vole, i malo-pomalo proširuju porodicu, ali Mardžori Stil, njihova sestra, obrela se na prekretnici. Odavno je shvatila da ranč nije njen životni san, da vreme radije provodi u kuhinji, gde stvara prava mala gastronomska remek-dela. Logičan korak bio bi kurs u uglednoj kulinarskoj akademiji Kordon blu.

Ipak, Mardžori okleva. I to ne samo iz obaveze prema braći. Zajedno sa Brajsom Simpsonom, u njen zivot se prikralo nepoznato osećanje…

8. Vrata percepcije – raj i pakao

Kultni Hakslijevi eseji (po prvome je Morison dao ime svojoj grupi “Doors”), nastali na osnovu njegovih eksperimenata sa halucinogenim drogama, meskalinom i LSD-jem pedesetih godina. Eseji su mala remek-dela, sažeti, mudri, humani, prosvetljujući, i napisao ih je jedan od nekoliko proroka našeg doba. Haksli opisuje kako mu je droga pomogla da otkrije “svetu viziju stvamosti”. Takođe raspravlja o spiritualnim i moralnim implikacijama iskustva, pokazujući kako negativne emocije mogu preobraziti čovekovu perceptivnu Nirvanu u “šizofrenički pakao”.

9. Fontana mladosti

Tibetanske vežbe za podmlađivanje

Dugo čuvane tajne tibetanskih lama o podmlađivanju praktikovanjem posebnih telesno-energetskih vežbi.

U knjizi su objašnjene pet jednostavnih tehnika kojima se vrlo brzo postižu zapanjujući rezultati u pogledu zdravlja i mladalačkog izgleda.