Akcija!

9 knjiga za 999

3032,00 RSD999,00 RSD

Komplet sadrži:

  1. OSEĆAJTE SE SJAJNO, VREME JE – Ejlsa Frenk
  2. ODMETNIKOV ANĐEO – Helen Hart
  3. ČERINGAMSKE MISTERIJE: TELO U JEZERU I SNEŽNO SLEPILO – Metju Kostelo, Nil Ričards
  4. KLJUČ ZA REBEKU – Ken Folet
  5. OKRUTNA MARIJA -Helen Hart
  6. ZAVODEĆI DASTI – Helen Hart
  7. ULICA ŠANEL 5 – Danijela Farneze
  8. O LJUBAVI I SENCI – Izabela Aljende
  9. NEZASITI – Helen Hart

 

 

O knjizi "9 knjiga za 999"

Džepna izdanja – 9 knjiga za 999 dinara

Za sve ljubitelje dobre knjige!

Neverovatna AKCIJA! Požurite i naručite sebi ili svojoj dragoj osobi 9 knjiga za 999 rsd!

Komplet sadrži:

1. Osećajte se sjajno, vreme je

Da li ste ikad pomislili kako više zaista nemate izlaza? Da li se događalo da potpuno izgubite motivaciju za sve što radite? Da li godinama sanjate jedan isti cilj, ali ne znate kako da ga ostvarite? Iskusni hipnoterapeut Ejlsa Frenk naoružaće vas znanjem i veštinama pomoću kojih ćete povratiti kontrolu nad svojim životom i usmeriti ga tamo gde ste oduvek želeli da stignete. Tehnike opisane u ovoj knjizi pomoći će vam da raskrstite s lošim navikama i unesete poboljšanja u mnoge oblasti života: zdravlje, veze, posao, finansije. Redovnim uvođenjem malih promena u način razmišljanja unećete velike promene u svoj život. Ne morate da napravite nikakav sveobuhvatan i detaljan životni plan, dovoljno je da se usredsredite na neku sitnicu od koje ćete početi. Budite sjajni, vreme je. I zaista verujte da je život SJAJAN!

2. Odmetnikov anđeo

Bobi Morgan, lovac na ucene, budi se u prljavoj zatvorskoj ćeliji, optužen za zločin koji nije počinio. Kad mu prelepa ćerka lokalnog sveštenika ponudi pomoć da pobegne, Bobi spremno prihvata njenu ponudu: pobeći će tako što će lepu Naomi uzeti za taoca. Bobi joj zauzvrat obećava da je neće povrediti.
Naomi Blekbern samo želi da se što pre vrati kući, majci i ocu. Ali taj neodoljivi odmetnik Morgan budi u njoj strast, zastrašujuću i u isto vreme uzbudljivu. Mogu li dve tako različite prirode da nađu zajednički jezik? Ili će ih događaji i Bobijevo podozrenje zauvek razdvojiti?
Nova uzbudljiva priča Helen Hart, koja nas vodi u pustolovnu prošlost Divljeg zapada.

3.  Čeringamske misterije: Telo u jezeru i Snežno slepilo

TELO U JEZERU

Čeringamsko seoce veće pozvalo je Lorana Burdena,gradonačelnika varoši na obali Bretanje na svečani prijem povodom bratimljenja od kojeg će obe varoši imati koristi. Mesto zbivanja: vila ledi Repton, koju njen unuk želi da pretvori u koferencijski centar svetske klase. U čast visokog gosta iz Francuske, priređena je raskošna večernja gozba. Ali dok pada noć i teče vino, gost nestaje s proslave, a jedan tajni par koji je svoj romantični susret rešio da upriliči na jezerskom ostrvcu, nailazi na njegovo beživotno telo.
Burdenova smrt liči na nesrećan slučaj sve dok Džek i Sara ne počnu da razgovaraju sa ostalim zvanicama.

SNEŽNO SLEPILO

Najgora mećava u pslednjih nekoliko godina pogodila je Čeringam i odsekla ga od sveta. Na izlazu iz sela nalazi se „Brodmid grandž”, starački dom smešten u oronloj gotičkoj vili okruženoj visokim zidinama. jedan od štićenika doma, stari Arči, završio je kao žrtva čeringamske oštre zime. Da li je za Arčijevu smrt kriva samo mećava koja mu je presudila snežnim nanosima, ili je posredi nečija prljava igra koja se okončala zločinom?
Džek i Sara odlučuju da otkriju istinu.

 

4. Ključ za Rebeku

Godina 1942. Aleks Volf ide u Kairo. Posle uzbudljivog putovanja Saharom, u grad stiže s primerkom romana Rebeka Dafne de Morije, smrtonosnim sečivom i krvavim tragom iza sebe. Volf je poznatiji kao Sfinga, nacistički špijun neumoljivo rešen da uspe.

5. Okrutna Marija

Marija Gomes se udala za brata svog ljubavnika kako bi dete koje nosi imalo oca i budućnost kakvu zaslužuje. Sada je udovica, a otac njenog najstarijeg deteta – jedini muškarac kojeg je volela – vratio se.

Dok je ležao u zatvoru, Džeferson Bej nijednog trenutka nije zaboravio prelepu ženu koja ga je prevarila, ni manje ni više nego s njegovim bratom. Kad je godinama kasnije analiza DNK potvrdila da je nevin, Džef se po izlasku iz zatvora zakleo sebi da će naći Mariju i osvetiti joj se.

Strast među njima nikad nije zamrla, ali kako da povrate zauvek izgubljeno međusobno poverenje?

6. Zavodeći Dasti

Dasti O’Donovan neustrašivo jaše naizgled neukrotive bikove.Ali zna da je život mnogo više od zastrašujućih izazova.Zak Makrej nudi pola miliona dolara onom ko izdrži više od osam sekundi na leđima jednog od najstrašnijih bikova sa njegovog ranča….

7. Ulica Šanel 5

Kako živi devojka koja neodoljivo podseća na ikonu stila, nenadmašnu Koko Šanel?

Rebeka ima trideset tri godine, stotinu pari cipela (i to ne bilo kakvih), ormar pun malih crnih haljina i kompleta od tvida sa zlatnim dugmićima. Madmoazel Koko je njena muza, nepresušno nadahnuće i nedostižni ideal. Nikolo je ljubav njenog života, sve dok joj, kao „najboljem drugaru”, ne poveri da je ludo zaljubljen u njenu prijateljicu.

Vedra i vrcava, Ulica Šanel 5 je knjiga koju ćete nesumnjivo poželeti da proživite.

8. O ljubavi i senci

Priča o ženi i muškarcu koji su se bezgranično voleli, izdigavši se ljubavlju iznad svih životnih banalnosti. „Nosila sam je u sećanju trudeći se da je vreme ne načne, i tek sada konačno mogu o njoj da pričam. Učiniću to za njih i za sve one koji su mi poverili svoje živote da ih vetar ne bi izbrisao…“ Ove lepe reči suština su knjige u kojoj se mašta i stvarnost neprekidno prepliću. Drugi roman Isabel Aljende, O ljubavi i senci, prikazuje dramatične događaje na tlu Latinske Amerike, pevajući ujedno o ljubavi i nadi. Dirljivo svedočenje u kojem spisateljica otkriva ne samo poznatu stranu događaja već izuzetnim stilom i pripovedačkim umećem prodire duboko u srž zbivanja i uverljivo ga približava čitaocima.

9. Nezasiti

Mardzori Stil i Brajs Simpson napokon su jedno drugom izjavili ljubav, ali bura se jos nije smirila; utvare iz proslosti kao da stezu obruc oko njih, kao tamni oblaci se nadvijaju nad njihovom srecom. Osnazeni ljubavlju, Mardz i Brajs znaju da za srecu treba biti hrabar. Dok se Mardzori odlucno suprostavlja svojim demonima kako bi spasla sebe i svoju ljubav, Brajs pokusava da resi enigmu koju je njegov otac ostavio iza sebe.

Zlokobni advokat, tajanstveni blizanci i jedan prevremeni porodjaj nove su prepreke njihovoj ljubavi i miru Stilovih i Simpsonovih, koji su se ovoga puta ujedinili u opasnom lovu na sakale. Neocekivan povratak na scenu nekoga ko je u proslosti imao vaznu ulogu u jezivoj tragediji koja je povezala te dve porodice, postavio je novu nedoumicu pred Brajsa, probudivsi misteriju, dovevsi u pitanje njegovu lojalnost

Ovo je borba za spas dve porodice. Ovo je borba za ljubav. A Mardzori i Brajs su reseni da iz nje izadju kao pobednici.